Oyuna hareket getirecek yeni ve güzel şeyler eklenmesini dört gözle bekliyorum :geek:  
Getirin ki şu oyuna geri dönelim, bir nebze olsun eskiden aldığımız zevki alalım şu oyundan  :idea: 

Şu oyuna bir şeyler katın da dönelim...
- 
				BaycuNoyan
 - Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları

- Rivalxmelodi
 - Labirent Rehberi

- Klan: Lodos

Re: Şu oyuna bir şeyler katın da dönelim...
Bu saatten sonra zor

Yine de umudumuzu kaybetmeyelim. Belki bizi şaşırtırlar   

Nerull'un bu konu hakkında açıklaması mevcut.Ancak daha beklicez gibi.Tüm Sobee ekibi Kader Mühürlerine odaklanmış durumdalar

2006-2016 
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- byprens
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Lonca: M İ R

ilerleyen saatlerde açıklanabilecek 9.yıl kutlamaları ile 6.yıl paketini indirimli alabilirsinBaycuNoyan yazdı:Oyuna hareket getirecek yeni ve güzel şeyler eklenmesini dört gözle bekliyorum :geek:
Getirin ki şu oyuna geri dönelim, bir nebze olsun eskiden aldığımız zevki alalım şu oyundan :idea:
- Rivalxmelodi
 - Labirent Rehberi

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:byprens yazdı:ilerleyen saatlerde açıklanabilecek 9.yıl kutlamaları ile 6.yıl paketini indirimli alabilirsinBaycuNoyan yazdı:Oyuna hareket getirecek yeni ve güzel şeyler eklenmesini dört gözle bekliyorum :geek:
Getirin ki şu oyuna geri dönelim, bir nebze olsun eskiden aldığımız zevki alalım şu oyundan :idea:
güzel tespit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:byprens yazdı:ilerleyen saatlerde açıklanabilecek 9.yıl kutlamaları ile 6.yıl paketini indirimli alabilirsinBaycuNoyan yazdı:Oyuna hareket getirecek yeni ve güzel şeyler eklenmesini dört gözle bekliyorum :geek:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....

- Rivalxmelodi
 - Labirent Rehberi

Tek dileğim koskoca geçen 9 yılı basit bir yazı ve hediye ile geçirmememiz...

- 
				BaycuNoyan
 - Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları

byprens yazdı:ilerleyen saatlerde açıklanabilecek 9.yıl kutlamaları ile 6.yıl paketini indirimli alabilirsinBaycuNoyan yazdı:Oyuna hareket getirecek yeni ve güzel şeyler eklenmesini dört gözle bekliyorum :geek:
Size cevap vermek istiyorum ama oyunda siz de aslında madursunuz neden satın almaya dayalı oynuyoruz satın almak zorunda olmamalıyız her şeyi paraya dayatmaları saçmalık üniversite öğrencisiyiz şurda boş vaktimizde SÖZDE aktif olmak adına kafelerde para harcamak yerine oyun oynayalım diyoruz oyunda da geçiriyorlar... Para basmayan adamın ulaştığı nokta ile basanın ulaştığı noktanın aynı olması gerekir paranın sadece kısa bir yol olması gerekli bunu anlamamaları da çok anlamsız. Yeniliklerin çapının küçüklüğü de bu dar görüşle bağlantılıdır sanıyorum.
Rahatça yazabilmek için söylüyorum eminönüdeki baycunoyan karakteri benim değil kuzenimdir kendisi bunu söyleyeyim onun üstüne kalmasın ben aktif oyuncu değilim şu an.
- 
				Adrianalima
 - Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak

Kader muhurleri varken İkv'ye ne yeniligi dostum