[İçerik düzenlenmiştir.]
Ceza İtiraz birimine müracaat ettiyseniz ilgili birimden tarafınıza gelecek yanıtı bekleyiniz. Forum kanalından bu gibi durumlarda yardımcı olamamaktayız, bilginize.
İyi forumlar dilerim.
[Başlık Düzenlendi.]
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
[Başlık Düzenlendi.]
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: İKV Yönetim Ekibi Hk.
Merhabalar,
Ekipte bulunanlardan biriside bendim er meydanın ortasında arkadaşımız blok yedi ve er meydanı bitti blok açıldı 15 dakika sürdü bu bize yapılan haksızlıktır. Ne bir bildirim geldi telefona ne de oyuna girerken ceza hakkında açıklama durduk yere 15 dakika ceza almak mantığa sığmıyor hele ki iddalı bir er meydanında özelimize yazılan şunlardır xATEŞBEYİx ve gm kankisinin işi diye bir yazı geldi. yapılanları hayretle izliyoruz çok güzel birşey başardınız tebrikler.
Ekipte bulunanlardan biriside bendim er meydanın ortasında arkadaşımız blok yedi ve er meydanı bitti blok açıldı 15 dakika sürdü bu bize yapılan haksızlıktır. Ne bir bildirim geldi telefona ne de oyuna girerken ceza hakkında açıklama durduk yere 15 dakika ceza almak mantığa sığmıyor hele ki iddalı bir er meydanında özelimize yazılan şunlardır xATEŞBEYİx ve gm kankisinin işi diye bir yazı geldi. yapılanları hayretle izliyoruz çok güzel birşey başardınız tebrikler.