Efsanexgenclik HırsızLıqı
Efsanexgenclik HırsızLıqı
arkdaşLar resimdede qörüktüqü qibi buşahısa ben 500 bin para verdim karizma almak için parayı aldıktan sonra 2 kere aç kapa yapıp qitmiş ve daha qelmemiştir . Sonrada arkadaşLarı onu savunmak için bana parayı vermemişsin sonrada hırsız diyosun diyoLAr iŞte kanıtı

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Efsanexgenclik HırsızLıqı
NEDİR BU YA HERGÜN HIRSIZLIK YA YETER ARTIK ŞEREFİNİZ KALMADI MI SEREFİZNİZ KALMADI İSE ALLAHTANH KORKUNUZ DA MI YOK ?
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Yok kardeşim kalmamış demekki bide üsTeLik suçLu oLduqu haLde bana arkadaşLarıyLa suçsuz Duruma düşmek için yaLanLar uyduRtduruyo..

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
resim net değil anlaşılmıo
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Resmi kendi bilqisayarına kaydedersen daha iyi qörünüyo

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Efsaneye yakıstıramadım bunu. allah bilir yasıda küçüktür bu oyunu oynamak için .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Efsanexgenclik' e parayı vermişsin eğer bu adam sana karizmasını vermemişse çok ayıp etmiş
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- maracana
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
bu gıbı ınsanların ıcıne ıslemıs artıq hırsızlık serefsızlık dınlemezler kı o yuzdenn karızma alacagınız ve alısverıs yapacagınız adamlara çok dıkkat edın kımseye guvenmeyınn
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bu konuyu bız oqun kapattıq konuyu açan arkadaşımız sırf çirkefl,q olsun dıe açmıştır bıs o qun parasını wermeye hazırdıq qel werelim dememıse ramen haal konuyu uzattı ewet efsanene nın yaşı ufaq ola bilir ama iş yaşla bıtmıo eqer konuyu açan arkadaşımızda bıraz insanlıq olsaydı oqun o kdr konuşmadan sonra olayı kapardı kapadım dıo para werıoz almıo bı de burda çamura yatıo Asıl Sana AYıpfenerli73 yazdı:arkdaşLar resimdede qörüktüqü qibi buşahısa ben 500 bin para verdim karizma almak için parayı aldıktan sonra 2 kere aç kapa yapıp qitmiş ve daha qelmemiştir . Sonrada arkadaşLarı onu savunmak için bana parayı vermemişsin sonrada hırsız diyosun diyoLAr iŞte kanıtı
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar bu konuyu bız oqun kapattıq konuyu açan arkadaşımız sırf çirkefl,q olsun dıe açmıştır bıs o qun parasını wermeye hazırdıq qel werelim dememıse ramen haal konuyu uzattı ewet efsanene nın yaşı ufaq ola bilir ama iş yaşla bıtmıo eqer konuyu açan arkadaşımızda bıraz insanlıq olsaydı oqun o kdr konuşmadan sonra olayı kapardı kapadım dıo para werıoz almıo bı de burda çamura yatıo Asıl Sana AYıp
Hanginize inanim bilmiyorum

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )