Dün aldığım plus paket bugün bitmiş
Dün aldığım plus paket bugün bitmiş
Başlıktada belirttiğim gibi gün mynet plus paket aldım ama bugün girdiğimde plus özelliklerini kulanamamaktayım başka arkdaşlarda da bu gibi bi sorun oldumu yardımcı olursanız sevinirim.ödememi k.kartıyla yapmıştım plus iptal olduysa ödemem geri yüklencekmi acaba bilgi için şimdiden teşekkürler.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dün aldığım plus paket bugün bitmiş
Forum üzerinde bu konuda yardim alamasiniz
İkvdesteğe mesaj atin en kisa zamanda geri döneceklerdir
İkvdesteğe mesaj atin en kisa zamanda geri döneceklerdir
Merhaba
Mynet pls paketin oyunumza bir etkisi kesinlikle yogtur siz yanlış şey alıp mynet hesabınıza yüklediğinizde ikv ye yansımadığını düüşünüyorsunuz mynet pls paket mynet içersindeki avantajlar içindir mynet üyelikleri için pls paket kredi kartı ile satılmaktadır sanırım sorununuz dediğim gibi ..... aydınlatırsanız yardımcı olmaya calışırız..
iyi forumlar
Mynet pls paketin oyunumza bir etkisi kesinlikle yogtur siz yanlış şey alıp mynet hesabınıza yüklediğinizde ikv ye yansımadığını düüşünüyorsunuz mynet pls paket mynet içersindeki avantajlar içindir mynet üyelikleri için pls paket kredi kartı ile satılmaktadır sanırım sorununuz dediğim gibi ..... aydınlatırsanız yardımcı olmaya calışırız..
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
ama olurmu öyle şey daha öncede ikv nin plus paketinden aldım kaldıki bi örnekle açıklıyayım dün bölge ve klan kanalınana mesej yazabiliyordum bugün yazamıyorum.
sen ne zaman yönetici oldun?SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
_____________________________________________________________________________________________________
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

yokmu yardımcı olabilcek yönetici arkdaş plus aldık kulanamıyorum nasıl iş yav
Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi 
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- SokratST
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetici fln değil özentiArasdagli yazdı:sen ne zaman yönetici oldun?SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
Özenti gençlik millete yanlış bilgi verme adam diyor kredi kartıyla aldım dıyor sende dıosun mynet plus paket kalktı sadece kredi kartıyla alıınıyor diyorsun.sen burda yazdıgından bırsey anladınmı..SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
Plus paketı alan kardes aynı sorun bendede oldu kullandıgın kredı kartyla 1'den fazla plus almıssındır.yapman gereken mynet müşteri hizm.aramak...
İyi forumlar
Kullanıcılara emin olmadığınız konularda yol göstermeye bir son vermenizi tavsiye ediyorum!SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
Mynet Plus Paket eğer iptal edilirse -ki aynı karttan 3 adetten fazla plus paket alındığında sistem güvenlik önlemi alarak plus paketleri iptal etmektedir- alınan ücret geri iade edilmektedir. 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile görüşerek plusunuzu aktif ettirebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan