Dün aldığım plus paket bugün bitmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Dün aldığım plus paket bugün bitmiş

Mesaj gönderen ByBagginS »

Başlıktada belirttiğim gibi gün mynet plus paket aldım ama bugün girdiğimde plus özelliklerini kulanamamaktayım başka arkdaşlarda da bu gibi bi sorun oldumu yardımcı olursanız sevinirim.ödememi k.kartıyla yapmıştım plus iptal olduysa ödemem geri yüklencekmi acaba bilgi için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dün aldığım plus paket bugün bitmiş

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Forum üzerinde bu konuda yardim alamasiniz
İkvdesteğe mesaj atin en kisa zamanda geri döneceklerdir
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba

Mynet pls paketin oyunumza bir etkisi kesinlikle yogtur siz yanlış şey alıp mynet hesabınıza yüklediğinizde ikv ye yansımadığını düüşünüyorsunuz mynet pls paket mynet içersindeki avantajlar içindir mynet üyelikleri için pls paket kredi kartı ile satılmaktadır sanırım sorununuz dediğim gibi ..... aydınlatırsanız yardımcı olmaya calışırız..

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

ama olurmu öyle şey daha öncede ikv nin plus paketinden aldım kaldıki bi örnekle açıklıyayım dün bölge ve klan kanalınana mesej yazabiliyordum bugün yazamıyorum.
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Arasdagli »

SaDRaZaM yazdı:Merhaba

Mynet pls paketin oyunumza bir etkisi kesinlikle yogtur siz yanlış şey alıp mynet hesabınıza yüklediğinizde ikv ye yansımadığını düüşünüyorsunuz mynet pls paket mynet içersindeki avantajlar içindir mynet üyelikleri için pls paket kredi kartı ile satılmaktadır sanırım sorununuz dediğim gibi ..... aydınlatırsanız yardımcı olmaya calışırız..

iyi forumlar
sen ne zaman yönetici oldun?
_____________________________________________________________________________________________________
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

yokmu yardımcı olabilcek yönetici arkdaş plus aldık kulanamıyorum nasıl iş yav
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi =)
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
SokratST
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SokratST »

Arasdagli yazdı:

iyi forumlar
sen ne zaman yönetici oldun?
Yönetici fln değil özenti ;)
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.

P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

iyi forumlar
Özenti gençlik millete yanlış bilgi verme adam diyor kredi kartıyla aldım dıyor sende dıosun mynet plus paket kalktı sadece kredi kartıyla alıınıyor diyorsun.sen burda yazdıgından bırsey anladınmı..

Plus paketı alan kardes aynı sorun bendede oldu kullandıgın kredı kartyla 1'den fazla plus almıssındır.yapman gereken mynet müşteri hizm.aramak...

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

iyi forumlar
Kullanıcılara emin olmadığınız konularda yol göstermeye bir son vermenizi tavsiye ediyorum!

Mynet Plus Paket eğer iptal edilirse -ki aynı karttan 3 adetten fazla plus paket alındığında sistem güvenlik önlemi alarak plus paketleri iptal etmektedir- alınan ücret geri iade edilmektedir. 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile görüşerek plusunuzu aktif ettirebilirsiniz.

İyi eğlenceler.

[GM]Erdoğan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön