GM lerin taraflı davranışı
GM lerin taraflı davranışı
Eminönü sunucusunda desteklediğiniz bir grup oyuncu müsvettesi var , Çekgitbebeğim ve Muratkeçeli . Her ne hikmese bunlar her türlü şeyi yazıyorlar sus vermiyorsunuz ben tek bir küfür dahi etmeden sırf bu adamlarla tartıştığım için defalarca sus yedim ve en sonunda tek kelime küfür etmeden charım bloklandı. Biz bu oyuna para yatırıyoruz karşınızda 10 yaşında çocuklar yok biraz oyuncunuza saygınız olsun emeğe saygınız olsun. Yazıklar olsun böyle yönetime gerçekten oyunu bırakmaya düşünüyorum ama nefret doluyum nefretimi kusmadan bunu yapmıycam . Bu yanlışı düzeltin artık OYUNCU yuz biz . HIRSIZ lara bizi sattınız...
Re: GM lerin taraflı davranışı
Bu çocukları ciddiye almamak lazım ikisi de rahatsız
Daha bir çok yakıştırma yapılabilir bu çocuklara da neyse rahatsız diyelim geçelim biz
Daha bir çok yakıştırma yapılabilir bu çocuklara da neyse rahatsız diyelim geçelim biz
Vardık, varız, varolacağız.
bana küfür ediyor ve sus almıyor ertesi gün pişkin pişkin Pm istiyor arkasını kolluyor GM ler . Ben oyundayken ne saatte kasabiliyorlar ne raydan geçebiliyorlar . Sus cezasıyla sadece laflarımdan kurtulabiliyorlardı en son bloklattılar . Tek kelime küfür etmeden blok yiyen başka kim var çıksın ? blok gerektiren şey nedir GM yazsın buraya
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ÇeKGiTBeBeĞim'in klandan aile değerlerime hakaret etmesi , cevap verdiğim için 3 günlük sus yemem telif hakkı ihlali nedeniymiş.. hadi ordan adam hala klandan bas bas bağırıyor biz sus yiyoruz başlarım böyle oyun adaletine
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Tek kelime küfür etmedin ona yanıyorum . Bu heriflerle ne zaman atışsam oyunda ezsem anında sus yiyorum adamlar cayır cayır sövüyorlar herkese BAŞTA ben olmak üzere. Haksızlığı hırsızlığa tahammülüm yok hiç bir yerde ve terbiyesizliklerinin karşılığını tarafımdan defalarca aldılar Saate ambargo koydum kastırmadım deretepe düz gittiler etmedikleri küfür kalmadı ama sus cezası bile almadılar. Ben küfür dahi etmeden blok yiyorum bu nasıl iş biri açıklasın ne oluyor bu oyunda
Oyun içinden şikayet edilen bildirimler denetmen ekip tarafından incelenmektedir. Denetmen ekibi kendi oynadıkları sunucuyu inceleyemedikleri gibi gelen şikayetlerdeki karakter adlarını da görememektedirler. Game Master ekibi de dahil tüm birimler bir üst ekip tarafından her daim kontrol edilmekte ve bahsettiğiniz gibi kollama/kayırma gibi bir durumun olması asla söz konusu değildir.
Ceza gerektirecek davranışlar sergilediğini ve şikayet ettiğiniz halde ceza almadığını düşündüğünüz kişilerin karakter isimlerini Oyuncu Hata Kullanımı formundan bildirebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tek kelime etmediğiniz halde ban cezası almanızda olası bir durum değildir:) Almış olduğunuz cezalar hakkında bilgi almak için Ceza/İtiraz formunu kullanmalısınız.
Ayrıca sizi ve çevreyi rahatsız eden oyuncular ile tartışmalara girmek yerine şikayet edip yasaklı listesine eklerseniz tatsız oyun ortamlarını önlemiş olursunuz.
Bilginize.
Ceza gerektirecek davranışlar sergilediğini ve şikayet ettiğiniz halde ceza almadığını düşündüğünüz kişilerin karakter isimlerini Oyuncu Hata Kullanımı formundan bildirebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tek kelime etmediğiniz halde ban cezası almanızda olası bir durum değildir:) Almış olduğunuz cezalar hakkında bilgi almak için Ceza/İtiraz formunu kullanmalısınız.
Ayrıca sizi ve çevreyi rahatsız eden oyuncular ile tartışmalara girmek yerine şikayet edip yasaklı listesine eklerseniz tatsız oyun ortamlarını önlemiş olursunuz.
Bilginize.