EŞYA İADE TAKİP LİSTESİ LİNKİ NEREDE ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
HARAZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Souls

EŞYA İADE TAKİP LİSTESİ LİNKİ NEREDE ?

Mesaj gönderen HARAZ »

Öncelikle herkese merhaba yetkililer ve sevgili forumdaşlar,

15 Mart saat 11:00 civarında Transformatör pantolonumu Beyazköşk sunucusunda Büyük hol bölgesinde maden ocağında yanlışlıkla OOK ' a satmış bulunmaktayım eşya iade takip listesini bulamıyorum herhangi bir link vesaire bilen varsa bunun için iletirse sevinirim gerekli başvuruyu desteğe yollamış bulunmaktayım 1 gündür cevap gelmedi bunun hakkında daha öncede ceza itiraz için yazmıştım 1 haftadır herhangi bir geri dönüş olmadı bun hakkında da sitem etmekteyim sayın yetkililerin dikkatine diyor ve herkese iyi oyunlar diliyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: EŞYA İADE TAKİP LİSTESİ LİNKİ NEREDE ?

Mesaj gönderen Naveran »

Merhabalar;

Eşya iadeleri konusunda sizlere Hızlı destek birimi üzerinden yardımcı olamıyoruz. İletişim destek formu'nu kullanarak, bildirim tipini Eşya İade Başvurusu olarak bildirimde bulunmanız durumun'da tarafınıza destek talebinde bulunabilir ve gereken yanıtı ilgili birimden alabilirsiniz.Eşya iadesi genelde haftada bir kez ve cuma günleri yapılmaktadır. Ayrıca iade günü oyunda olmasanız bile sistem tarafından eşyanız karakterinize yüklenmektedir. Konu ile ilgili gerekli birimlere başvuru yaptığınızı belirtmişsiniz, tarafınıza gerekli yanıt verilecektir. Tarafınıza verilecek yanıtı sabırla beklemenizi önemle rica eder, anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız.

Eşya iade takip konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön