EGEMENx HK.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs

EGEMENx HK.

Mesaj gönderen MrMorgan »

MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: EGEMENx HK.

Mesaj gönderen SeRRuh »

SeRRuh yazdı:Selamlar,
Önceki mesajlarımda da belirttiğim üzere davet üzerine Beyazköşk sunucusunda bir er meydanı müsabakamız olacağını yazmıştım. Misafir olarak sunucuya gittiğimizde karşımızda ne denli hırs yapmış bir rakip olduğunu fark etmemiz uzun sürmedi. Atılan ilk Er meydanı karşılaşmasında ilk 4 dakikada herşey yolundayken şifacımız oyundan düştü skor olarak rakip önde olduğu için "kaçmak" ,"çıkmak","ayrılmak" gibi terimlerden uzak durup kaldığımız yerden devam ettik nitekim rakip öndeydi zaten. Sonuç olarak şifacısız kalmış 5 kişi elimizden geldiği kadar direndik ve 20-25 skor alabildik. Er meydanı bittiğinde " Şifacı düşerken rakip önde olduğu gerekçesiyle " 600 milyonluk ödemeleri yapıldı. Bahsettikleri ve atmaya çalıştıkları çamurların doğruluk payı olsaydı bizler o 600 milyonu da ödemezdik. 2. Er meydanı müsabakamızda videoda da görüldüğü üzere biz 6 kişiyken gruptan hiç kimse ölmeden patır patır kestik, 1 skor alabildiler o da sancaktan. 7-1 öndeyken gruptan yine düşenler oldu ve rakibe bu karşılaşmanın tekrarlanması teklif edildi. Beklentimiz misafir olarak ağırladıkları sunucuda fair-play bir davranıştı zira 4 kişiye karşı savaşıp biz kazandık demek kimseye yakışmaz. Öyle düşünüyorduk ki cevapları gecikmedi " Bizi ilgilendirmez, bize ne bundan, paramızı ödeyin yoksa millete para verir loncanızdaki bayanlara küfür ettiririz" gibi çirkin söylemlerde bulundular. Kendimi bildim bileli adalet ve dürüstlük ilkeleri benim için ön planda olmuştur. Karşımdaki bu tip insanlar varken 600 milyonluk ödemeyi reddettim evet bunu oyun içerisinde bizzat kendilerine de defalarca söyledim. " PARANIZI ŞERRUH ÖDEMEDİ" gerekçesini de gayet iyi biliyorsunuz. Oyun içerisinde hırsız yazarız, küfür ettiririz felan fıstık bunlar umrumda değil. Biz sunucular arası dolaşırken 1 lvl karakterlerde 1.000.000.000 para ile aktarıyoruz. Para umrumuzda değil. 600 milyonun peşinde olsaydık karakterleri aktardığımız akçelerin bedeli kaç tane 600 milyon yapıyor siz hesaplayadurun.

Deyinmek istediğim diğer bir husus ise " egemenler küfür etti " denilen kısımda güya sansürlediği kısımda ciddi manada bir küfür varmış gibi lanse edilmesidir. Bu arkadaşlar öyle düzenbaz öyle üçkağıtcı ki görüneni saklayıp görülmesini istedikleri gibi lanse ediyorlar. Bu tutuma uzak değiliz günümüzdeki MEDYA da aynı tutum içerisinde oradan öğrenmiş olmalılar. Sansürlediği kısımda " küfür etmek istemiyorum s.g" yazıyor eğer bu bahsettiği kadar ağır bir itham ise şikayet etmek yerine foto almayı tercih etmişsin buradan da ne kadar içten pazarlıklı olduğunu anlayabiliyoruz.

Biz attığımız bir çok videoda sesi olduğu gibi bırakıyoruz heyecana ortak olun diye keşke siz de sesi açık bıraksaydınız da saklamak istediğiniz gerçekleri serbest bırakmış olsaydınız :)

[/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön