Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri
Öncellikle merhabalar, Yönetimin Oyunculara attıkları gereksiz bu cezalar nereye kadar sürücek ? Gecenin Bir yarısı Ağzımdan ''Lan'' cümlesi dahi Çıkmamışken nasıl oluyorda 5 gün susturulma cezası verdiniz bu amaçsızca verdiğiniz cezaların sonu ne olucak ? önce gereksizce 3 gün susturma verdiniz desteğe mail attım geri cevap vermeye tenezzül etmediniz aradan 1 hafta geçmedi yine ''lan'' cümlesi bile kurmadığım halde nasıl oluyorda 5 gün susturma veriyorsunuz Eğer biraz bu oyunculara saygınız varsa Açıklamasını yaparsınız İnsanı bezdirdiniz oyundan soğuttunuz buraya gelip desteğe mail atın demeyin cünkü attığımız maillerede cevap vermiyorsunuz versenizde kopyala yapıstır yapıyorsunuz cevap verirkende kurduğunuz hakaret içerikli cümle şu die gösterinde attığınız bilinçsiz susturmaların kaynaklarını öğrenelim...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri
destek kısmı gerçekten de biraz yavaş çalışıyor geçmiş te 3 günluk susturma cezasına itirazima 4. Gün Özür dileriz hatayı düzeltiyoruz tarzı bir mesaj almıştım ama genel olarak sorun çıkmıyor du.

-
Elwing
Re: Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri
Cezalar hakkında forum kanalından yardımcı olamıyoruz. Ceza itiraz birimine gelen bildirimler günlük olarak incelenmekte, cevap gelmemişse başvurunuz tarafımıza ulaşmamış demektir. Bildiriminiz üzerinden 24 saat geçmişse tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.