Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri

Mesaj gönderen kandemir »

Öncellikle merhabalar, Yönetimin Oyunculara attıkları gereksiz bu cezalar nereye kadar sürücek ? Gecenin Bir yarısı Ağzımdan ''Lan'' cümlesi dahi Çıkmamışken nasıl oluyorda 5 gün susturulma cezası verdiniz bu amaçsızca verdiğiniz cezaların sonu ne olucak ? önce gereksizce 3 gün susturma verdiniz desteğe mail attım geri cevap vermeye tenezzül etmediniz aradan 1 hafta geçmedi yine ''lan'' cümlesi bile kurmadığım halde nasıl oluyorda 5 gün susturma veriyorsunuz Eğer biraz bu oyunculara saygınız varsa Açıklamasını yaparsınız İnsanı bezdirdiniz oyundan soğuttunuz buraya gelip desteğe mail atın demeyin cünkü attığımız maillerede cevap vermiyorsunuz versenizde kopyala yapıstır yapıyorsunuz cevap verirkende kurduğunuz hakaret içerikli cümle şu die gösterinde attığınız bilinçsiz susturmaların kaynaklarını öğrenelim...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

destek kısmı gerçekten de biraz yavaş çalışıyor geçmiş te 3 günluk susturma cezasına itirazima 4. Gün Özür dileriz hatayı düzeltiyoruz tarzı bir mesaj almıştım ama genel olarak sorun çıkmıyor du.
Resim
Resim
Resim
Resim
Elwing

Re: Susturulma Cezaları..Yönetim İçeri

Mesaj gönderen Elwing »

Cezalar hakkında forum kanalından yardımcı olamıyoruz. Ceza itiraz birimine gelen bildirimler günlük olarak incelenmekte, cevap gelmemişse başvurunuz tarafımıza ulaşmamış demektir. Bildiriminiz üzerinden 24 saat geçmişse tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön