Ates cemberı hk.
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Ates cemberı hk.
Selamun aleykum arkadaslar. Bende ates 1 3 dk 3 kutup ruzgarı tılsımları var onerebılecegınız yetenek sıstemı varmı. Sımdıden tesekkurler
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Re: Ates cemberı hk.
Merhaba,romendiyojen yazdı:Selamun aleykum arkadaslar. Bende ates 1 3 dk 3 kutup ruzgarı tılsımları var onerebılecegınız yetenek sıstemı varmı. Sımdıden tesekkurler
Öncelikle Ateş Çemberi 1 (III) , Direnç Kırma (III) ve Kutup Rüzgarı tılsımlarının yanına en azından Ateş Bilgisi 2 takman gerekiyor. Diğer türlü çok kritik noktalarda Direnç Kırma (III) yetersiz kalıyor.
Örnek vermek gerekirse:
Klan savaşlarında direnç puanını ateşe vermemiş bir ofansif veya defansif savaşçıyı (Maksimum Enerji itemi takmamış ise) kritiksiz Ateş Bilgisi (I) olarak Ateş çemberi ile ortalama 14-19 cana indirebiliyorsun.
Ateş Bilgisi (II) ile kritiksiz vuruşta ortalama 6-10 canı kalıyor.
Ateş Bilgisi (III) ile kritiksiz vuruşta tek yiyor veya şans eseri 0 canda kalıyor ölmüyor.
Ama bu vuruşları kritikli olarak ve aynı durumlarda sayarsak ,
Ateş Bilgisiz bazen tek atmayabiliyor,
Ateş Bilgisi (I),(II),(III) ile tek atabiliyorsun.
Ayrıca Buz Oku 1 (III) , Buz Oku 3(III) ve Direnç Kırma (II) {mavi} Tılsımlarınlada karakterini desteklersen ölümcül bir hal alırsın : ) Bu şekilde kullandım ve hala kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim : )
Yetenek sistemine gelirsek,
Ateş Çemberi 15 Puan
Ateş Bilgisi 15 Puan
Büyü Bozma 15 Puan
Kutup Rüzgarı 15 Puan (Kutup Rüzgarı Tılsımı yok ise 15 Puan, var ise 5 puan)
Direnç Kırma 15 Puan
Zihin Saldırısı 15 Puan
Buz Oku 10 Puan ( Vuruş süresini kısaltmak için sadece Buz Oku yeteneğine veriyorum, Bilgisine gerek duymuyorum)
1 Meditasyon
1 Tesla.
Ateş Çemberi 15 Puan
Ateş Bilgisi 15 Puan
Büyü Bozma 15 Puan
Kutup Rüzgarı 15 Puan (Kutup Rüzgarı Tılsımı yok ise 15 Puan, var ise 5 puan)
Direnç Kırma 15 Puan
Zihin Saldırısı 15 Puan
Buz Oku 10 Puan ( Vuruş süresini kısaltmak için sadece Buz Oku yeteneğine veriyorum, Bilgisine gerek duymuyorum)
1 Meditasyon
1 Tesla.
İyi forumlar..

- ReaLiZM
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Munzur
Re: Ates cemberı hk.
Öncelikle kutup tılsımı kullanıyorsan kutuba 3 vermelisin . Ben buz 1 3 de kullandığım için buz okuna 15 verdim . ama sende buz oku tılsımının olmadığını varsayarak şöyle bir yetenek dizilimi verebilirim .
Ateş çemberi 15
Ateş bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Büyü Bozma 15
Zihin 15
Buz Oku 5
Buz Bilgisi 15
Kutup 3
Geriye kalan 5 puanı tesla ve meditasyonda paylaştır.
Eğer ben buz 1 2 veya 1 3 tılsımını kullanıyorum diyorsan tam tersi olarak buz oku 15 & buz bilgisi 5 olmalı . Ama buz okunun verdiği hasar yarı yarıya düşer
Ateş çemberi 15
Ateş bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Büyü Bozma 15
Zihin 15
Buz Oku 5
Buz Bilgisi 15
Kutup 3
Geriye kalan 5 puanı tesla ve meditasyonda paylaştır.
Eğer ben buz 1 2 veya 1 3 tılsımını kullanıyorum diyorsan tam tersi olarak buz oku 15 & buz bilgisi 5 olmalı . Ama buz okunun verdiği hasar yarı yarıya düşer
ReaLıZM
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı