22 adet Jadeit tane 4m'den satlık. Toplu alıcılara indirim yapılır.
Alıcıların esedullahAli isimli karakterime ulaşmaları rica olunur.
Satlık Madenler
Satlık Madenler
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: Satlık Madenler
m1 Satlık, ciddi alıcıların teklifi ile satışa sunuyorum. İletişime geçebilirsiniz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Satılacak bir adet eşyalarımı sıralıyorum, alıcıların iletişime geçmeleri rica olunur.
- x15 Jadeit
- x17 Safran
- x3 Xenotim
- Shen Kou Kolye
- Shen Kou Yüzük
- M1 (345m, indirim olur)
- Yücelen + Shen Kou Abanoz Tabanca
- x15 Jadeit
- x17 Safran
- x3 Xenotim
- Shen Kou Kolye
- Shen Kou Yüzük
- M1 (345m, indirim olur)
- Yücelen + Shen Kou Abanoz Tabanca
ÖZGÜR FİLİSTİN
Satlık efsunlar:
Farabbi Ceket (48 Seviye Erkek Savaşçı)
Farabbi Pant (44 Seviye Erkek Savaşçı)
Işık Havuzu Emsali Platin Zırh (37 Seviye Erkek Savaşçı)
Yücelen +Vahşi Tesla Tabanca (49 Seviye Erkek Savaşçı)
Farabbi Ceket (48 Seviye Erkek Savaşçı)
Farabbi Pant (44 Seviye Erkek Savaşçı)
Işık Havuzu Emsali Platin Zırh (37 Seviye Erkek Savaşçı)
Yücelen +Vahşi Tesla Tabanca (49 Seviye Erkek Savaşçı)
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamlar,
Aşağıda belirttiğim tüm madenlerden yüklü miktarda uygun fiyatlardan alınır.
Ganoderma, Menekşe, Akik, Liderlik, Meran Mücevheri, Örümcek Gözü, Kadim, Dev Komodo Dişi
Aşağıda belirttiğim tüm madenlerden yüklü miktarda uygun fiyatlardan alınır.
Ganoderma, Menekşe, Akik, Liderlik, Meran Mücevheri, Örümcek Gözü, Kadim, Dev Komodo Dişi
ÖZGÜR FİLİSTİN
- xSHoCLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
X2 menekşe 1 kadim bulunmaktadır saat 19:00 20:00 sıralarında oyunda oluyorum imzadaki krakterlerime mesaj atabilirsin
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle
< Fıerce >
İntikam Ateşi
< Fıerce >
İntikam Ateşi
- Buyuatmisbir
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yüce Divan
Selamlar herkese arkadaşlar inşallah oyun düzeltikten sonra satışa koyacağım üretim malzemeleri tamamlanmış..
1 adet Tıkla Üret Kıyamet Asa
1 adet Tıkla Üret Taş kanat Zırh
1 adet Tıkla Üret Taş kanat Ayakkabı
Savaşçı ürünlerim erkek içindir ciddi alıcılar Buyuatmisbir kullanıcıma PM atabilir ancak 1 haftalık susturulma cezam var bana yazanlara Tinerciatmisbir adlı kuzenimin hesabından cevap yazacağım bilginize ...
Ayrıca reçetesi verildiği taktirde her türlü item (sadece şaheser itemler) 1,en geç 2 gün içerisinde tıkla üret şekline getirilir..
1 adet Tıkla Üret Kıyamet Asa
1 adet Tıkla Üret Taş kanat Zırh
1 adet Tıkla Üret Taş kanat Ayakkabı
Savaşçı ürünlerim erkek içindir ciddi alıcılar Buyuatmisbir kullanıcıma PM atabilir ancak 1 haftalık susturulma cezam var bana yazanlara Tinerciatmisbir adlı kuzenimin hesabından cevap yazacağım bilginize ...
Ayrıca reçetesi verildiği taktirde her türlü item (sadece şaheser itemler) 1,en geç 2 gün içerisinde tıkla üret şekline getirilir..
--Buyuatmisbir--
-Yüce Divan-
-Yüce Divan-