Aranızda hala betadan kalıp oyuna devam eden var mı? Selam olsun onlara... Ben devam etmiyorum bırakalı çok oldu. Hesabıma ne olduğu konusunda bile bir fikrim yok.
Her neyse oyun nasıl sizler nasılsınız. Oyun kalabalık mı?
Lodos Arz savaşları kullanıcılar tarafından devam ediyor mu? Nasılsınız merak ettim özledim be...
En son bırakıp geri dönmüştüm geri döndügümdede meteora yılanların oraya bölge açılmıştı tren rayı filan vardı...
Akşam akşam sizleri hatırladım yazmak istedim kendinize iyi bakın.
Aslm kardeşim. Oyun bu aralar cok durgun gelsen bir de yardım edecek cok az kişi var. Düşünsene görevlerini bile senden para alarak yapan insan kılıklı kişilikler var. Bence hiç uğraşma gelmeye niyetin var ise
Kardesim aklımdan sen geçiyordun. Cok aasjrdi. Bu. Bundan 7 yıl son beyaz köşkte beraber oynuyorduk. Sen ashabi keyf üretmeye çalışıyordun. Hep beraber zaman geçiriyorduk. Sonra ben sancaga geçtim. Unutmuşsundur büyük ihtimal. Karakterimlerimin adi Bodyxyıkım Mohikcans Yıkım ve saltour idi.
hasaneren57 yazdı:Kardesim aklımdan sen geçiyordun. Cok aasjrdi. Bu. Bundan 7 yıl son beyaz köşkte beraber oynuyorduk. Sen ashabi keyf üretmeye çalışıyordun. Hep beraber zaman geçiriyorduk. Sonra ben sancaga geçtim. Unutmuşsundur büyük ihtimal. Karakterimlerimin adi Bodyxyıkım Mohikcans Yıkım ve saltour idi.
Seni unuturmuyum. Bodyxyıkım ve Saltour isimlerini konustuklarimizi hatirliuorum kardeşim. Sunucu değiştireceğın konuşmalarıda hatırlıyorum. Nasıl gidiyor. Sanırım hala oynuyorsun. Geri döneyim dicem hesabımı unuttum. Geri doneyim dicem grup bolgelerindeki itemleri dusurmeyi gectim senin benim gibi olmayan yeni neslin tavırlarını grup olusturma cabalarina girmek istemiyorum. Öyle bir hatrınızı sorayım dedim. Özledim eski konuştuğum tanıdığım sizleri...
MaHKuMII yazdı:Aslm kardeşim. Oyun bu aralar cok durgun gelsen bir de yardım edecek cok az kişi var. Düşünsene görevlerini bile senden para alarak yapan insan kılıklı kişilikler var. Bence hiç uğraşma gelmeye niyetin var ise
Hatırlarsın belki eskiden ben dahil olmak üzere hatta can sıkıntısından yardımcı olmak için zevkine grup bölgelerine giriyorduk giremiyenler için... Şimdi bu dediğin hal kötü olmuş.
MaHKuMII yazdı:Aslm kardeşim. Oyun bu aralar cok durgun gelsen bir de yardım edecek cok az kişi var. Düşünsene görevlerini bile senden para alarak yapan insan kılıklı kişilikler var. Bence hiç uğraşma gelmeye niyetin var ise
Hatırlarsın belki eskiden ben dahil olmak üzere hatta can sıkıntısından yardımcı olmak için zevkine grup bölgelerine giriyorduk giremiyenler için... Şimdi bu dediğin hal kötü olmuş.
Dün akşam oyuna girdim. Biri bana pm attı "ben 5 m vererek görevimi yaptırıyorum" dedi. Senden bu kadar para isteyen kim dedim. İsmi verdi. Bu adamı rezil rüsva ettim oyunda. Ama bu ahlak oyunun içine işlemiş. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz (ama nafile)
hasaneren57 yazdı:Kardesim aklımdan sen geçiyordun. Cok aasjrdi. Bu. Bundan 7 yıl son beyaz köşkte beraber oynuyorduk. Sen ashabi keyf üretmeye çalışıyordun. Hep beraber zaman geçiriyorduk. Sonra ben sancaga geçtim. Unutmuşsundur büyük ihtimal. Karakterimlerimin adi Bodyxyıkım Mohikcans Yıkım ve saltour idi.
Seni unuturmuyum. Bodyxyıkım ve Saltour isimlerini konustuklarimizi hatirliuorum kardeşim. Sunucu değiştireceğın konuşmalarıda hatırlıyorum. Nasıl gidiyor. Sanırım hala oynuyorsun. Geri döneyim dicem hesabımı unuttum. Geri doneyim dicem grup bolgelerindeki itemleri dusurmeyi gectim senin benim gibi olmayan yeni neslin tavırlarını grup olusturma cabalarina girmek istemiyorum. Öyle bir hatrınızı sorayım dedim. Özledim eski konuştuğum tanıdığım sizleri...
2.5 senedır oynamıyoruz kardeşim. Sobee nin yeni oyunu duyuruldu diye haber gördüm foruma bakayım sedim tesadüfe bak.
2.5 senedır oynamıyoruz kardeşim. Sobee nin yeni oyunu duyuruldu diye haber gördüm foruma bakayım sedim tesadüfe bak.
Valla çok güzel tesadüf olmuş. Bende bu konuyu açmadan önce rüyamda bildiģin ikv yi gordum saat gecenin 4 ü. Bir özlem hüzün oyunu oynama isteği... Sonra aldım telefonu elime bir foruma bakayım dedim. Neden ve nasıl hatırladım bilmiyorum. ilginç