Meran
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Meran
Meran'ın sunucusu bitik durumda, ölmüş çare bulmak lazım. Sunucu birleştirme aylardır konuşuluyor herkeste Tılsım Anka Sancak Meran'ın birleşmesi mantıklı olabilir. Bu konuda herhangi bir çalışma olabilir mi acaba ? :shock:
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Re: Meran
Anka bu sunucular ile birleştirilemez.Malum Anka sunucusuna sadece Plus Paket kullanıcılarının girebileceği özel sunucu.
Sancak sunucusunun da durumu bitik durumda.GB lere bile adam bulunamıyor.Hafta içi GB atmak nerdeyse imkansız(Arkadaş ortamınız online değilse)
Diğer sunucularda da bu durumun olduğunu bilen yönetimin Tılsım Sancak ve Meranı bir araya getirerek çok hareketli bir sunucu elde edilebilir.
En azından eski günlerdeki zevki alırız.
Sancak sunucusunun da durumu bitik durumda.GB lere bile adam bulunamıyor.Hafta içi GB atmak nerdeyse imkansız(Arkadaş ortamınız online değilse)
Diğer sunucularda da bu durumun olduğunu bilen yönetimin Tılsım Sancak ve Meranı bir araya getirerek çok hareketli bir sunucu elde edilebilir.
En azından eski günlerdeki zevki alırız.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Bende merandayım. Sunucunun durumu toprak atanı yok durumuna döndüğü için Eminönü sunucusuna geçmeye karar vermiştim, dün akşam aldığım bir kararla karakterleri sileceğim, oyunu temelli bırakacağım.
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: SenSiyeGeL
Eski Meran'da adım atacak yer yoktu yoğunluk azalınca herkes Eminönü'ne gitmeye başladı oyuna canlılık getirmek amacıyla sunucu birleştirme imkanı var mıdır acaba yazılımsal olarak anlayan arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü bir fikri olan var mı ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Ben de katılıyorum bu görüşe.
Sunucusu sayısını 2-3'e indirirlerse oyun içinde ticaret , online süreleri artacaktır.
Sunucusu sayısını 2-3'e indirirlerse oyun içinde ticaret , online süreleri artacaktır.
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Sunucuları birleştirmeyi bırak yıllardır gelmeyen güncellemenin sebebi de belli oldu ki adamlar oyunu kapatacaklar yakında, kapanma süresini de yeni yaptıkları oyunun tutması ve tutmaması ile alakalı olacak...İKV Benim için bitmiştir, 2008 den bu yana oynarım sırf türk oyunu diye plus ve akçe almaktaydım bu saatten sonra sobee ve türk telekomun hiç bir oyununa para yatırmam...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Sunucuları birleştirebilirler yazılım olarak sıkıntı cıkmaz zaten akçe karşılığı sunucu değişikliği yapılıyorsa buda yapılır ama bunu yapacak yönetimi ekibi malesef yok..