Merhaba arkadaşlar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cruelworldd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen Cruelworldd »

Merhaba arkadaşlar, teşkilat sunucusunda bir büyücüm var benim,parlamayan bir kıyamet asam var, parlatmaya durumum yok o yüzden parlatamıyorum, m1 tılsımım filan da yok. Bu yüzden çemberlitaş gibi grup bölgelerine kimse beni almıyor, bu yüzden gelişemiyorum ve para da kazanamıyorum, çünkü durumum yok ve akçe alamıyorum, bu yüzden plus ve arttırıcı gibi şeyleride alamıyorum. Benim grup bölgelerine girmemde, para kazanmamda yardımcı olabilecek bir iki yardımsever arkadaş var mı ? Var ise özel mesaj atabilirlerse çok sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm ahbap;

Yazdıklarını okudum ve samimi üslubun çok hoşuma gitti. Teşkilat'ta değiliz, orada da pek tanıdık kimsemiz yok. Ama şayet yolun Eminönü'ne düşerse ve sıfırdan başlamak istersen sana her türlü yardımcı oluruz loncamız ile. Elimizden ancak böyle bir teklif gelir. Düşünürsen buradayız, yazman yeterli. :) Esen kal.
Resim
Cruelworldd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Elbette başlayabilirim, teşkilatta ne yardım var ne birşey, boşa kürek çekiyoruz zaten :) Şimdi başlıyorum Eminönü'nde, karakter adımı bilgilerimi filan özel mesaj yoluyla bildireceğim :)
Cruelworldd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Özel mesajdan iletişimimizi devam ettiririz. Estağfirullah ben teşekkür ederim. :)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön