Merhaba arkadaşlar
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, teşkilat sunucusunda bir büyücüm var benim,parlamayan bir kıyamet asam var, parlatmaya durumum yok o yüzden parlatamıyorum, m1 tılsımım filan da yok. Bu yüzden çemberlitaş gibi grup bölgelerine kimse beni almıyor, bu yüzden gelişemiyorum ve para da kazanamıyorum, çünkü durumum yok ve akçe alamıyorum, bu yüzden plus ve arttırıcı gibi şeyleride alamıyorum. Benim grup bölgelerine girmemde, para kazanmamda yardımcı olabilecek bir iki yardımsever arkadaş var mı ? Var ise özel mesaj atabilirlerse çok sevinirim 
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Re: Merhaba arkadaşlar
Selamun aleyküm ahbap;
Yazdıklarını okudum ve samimi üslubun çok hoşuma gitti. Teşkilat'ta değiliz, orada da pek tanıdık kimsemiz yok. Ama şayet yolun Eminönü'ne düşerse ve sıfırdan başlamak istersen sana her türlü yardımcı oluruz loncamız ile. Elimizden ancak böyle bir teklif gelir. Düşünürsen buradayız, yazman yeterli.
Esen kal.
Yazdıklarını okudum ve samimi üslubun çok hoşuma gitti. Teşkilat'ta değiliz, orada da pek tanıdık kimsemiz yok. Ama şayet yolun Eminönü'ne düşerse ve sıfırdan başlamak istersen sana her türlü yardımcı oluruz loncamız ile. Elimizden ancak böyle bir teklif gelir. Düşünürsen buradayız, yazman yeterli.

-
- Acemi Savaşçı
Elbette başlayabilirim, teşkilatta ne yardım var ne birşey, boşa kürek çekiyoruz zaten
Şimdi başlıyorum Eminönü'nde, karakter adımı bilgilerimi filan özel mesaj yoluyla bildireceğim 
-
- Acemi Savaşçı
Ayrıca güzel sözleriniz için teşekkürler 
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Özel mesajdan iletişimimizi devam ettiririz. Estağfirullah ben teşekkür ederim.