Soobe Türktelekom
- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hatay Antakya Samandağ
Soobe Türktelekom
Merhaba saygılı adminler açtığım bu konu Soobe te ve TT adlı firmaya sunacağım kendi kişisel görüşümdür Unutmayalumki bu Görüşüm yüzünden silinecek her mesaj gerçekleri değiştirmeyecektir.İKV adlı oyunun 3 yıldır gelişmediği aşikar ben bu oyuna 9 yılımj harcadım ve 9 yıldır TTNET abonesiyim yeni açılan oyunun duyurulması ;Biz İKV oyuncularını derinden sarstı bu oyunun açılmasıyla birlikte İKV bin önemini kaybetecek hissi aşikardır.Sevgili Mevlüt beyinde bu oyunun miladını doldurduğunu oyuncuları diğer oyuna çekmeye çalıştığınıda görebilirsiniz Bilakis bu sözler bize oyunda yenilik beklemeyin gibi imalı üstü kapalı bir sözü andırdı İKV oyuncusu olarak SOOBE nin yeni oyununa katılmayacağını 9 yıllık EMEĞİMİN boşu boşuna gitmesi halinde bu konuyu Mahkemeye taşıyacağımı bildirmekten gurur ve onur duyarım Biz koca bir aileyiz tamda 9 yıldır.Konumun silinmesi halinde diğer sosyal paylaşım siteleri ve kendi forum hesaplarım tarafından kötüleceğimi söylemekten asla çekinmeyeceğimi belirtmek isterim iyi forumlar.
En son Baygezegen tarafından 16 Şub 2016 20:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Soobe Türktelekom
Adamlar ikv dışında her türlü projeye kalkışmışlar bunlardan bir cacık olmaz.O kadar oyunu bir arada tutmaları imkansız büyük ihtimal ikv ve ıcf ile hiç ilgilenilmeyecek.Anca böyle gönüllü ekip felan 
"Sobee oyunu kapatma hakkını saklı tutar." Ayrıca hiç bir şekilde hak iddia edemezsin.Baygezegen yazdı:Merhaba saygılı adminler açtığım bu konu Soobe te ve TT adlı firmaya sunacağım kendi kişisel görüşümdür Unutmayalumki bu Görüşüm yüzünden silinecek her mesaj gerçekleri değiştirmeyecektir.İKV adlı oyunun 3 yıldır gelişmediği aşikar ben bu oyuna 9 yılımj harcadım ve 9 yıldır TTNET abonesiyim yeni açılan oyunun duyurulması ;Biz İKV oyuncularını derinden sarstı bu oyunun açılmasıyla birlikte İKV bin önemini kaybetecek hissi aşikardır.Sevgili Mevlüt beyinde bu oyunun miladını doldurduğunu oyuncuları diğer oyuna çekmeye çalıştığınıda görebilirsiniz Bilakis bu sözler bize oyunda yenilik beklemeyin gibi imalı üstü kapalı bir sözü andırdı İKV oyuncusu olarak SOOBE nin yeni oyununa katılmayacağını 9 yıllık EMEĞİMİN boşu boşuna gitmesi halinde bu konuyu Mahkemeye taşıyacağımı bildirmekten gurur ve onur duyarım Biz koca bir aileyiz tamda 9 yıldır.Konumun silinmesi halinde diğer sosyal paylaşım siteleri ve kendi forum gesaplarım tarafından kötüleceğimi söylemekten asla çekinmeyeceğimi belirtmek isterim iyi forumlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Selam Baygezegen;
Öncelikle geliştirici ekipten Nerull'un forum kanalımızda bu konuda yazmış olduğu yanıtın bir kısmını alıntı ile tarafınıza tekrar hatırlatayım;
İyi eğlenceler.
Öncelikle geliştirici ekipten Nerull'un forum kanalımızda bu konuda yazmış olduğu yanıtın bir kısmını alıntı ile tarafınıza tekrar hatırlatayım;
Alıntıdan da anlayacağınız üzere; İstanbul Kıyamet Vakti'nin geliştirilme hususunda önemini yitirmesi veya kapanması kat'iyen söz konusu değildir. Bizatihi geliştirici ekipte görev yapmakta olan birisi bu açıklamada bulunurken, eskiden İstanbul Kıyamet Vakti projesinde yer alan birisinin açıklamalarına veya öngörülerine itibar etmeniz ise ironik bir durum. Gönlünüzü ferah tutunuz; ne biz ne de bizler gibi olan kişiler gönül verdiği bu camiayı terk etmedi, desteğini de geri çekmedi. Konuyu tartışmaya yöneleceği aşikar olduğu için kilitliyorum, benzeri soru ve görüşlerinizi Hızlı Destek veyahut İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında iletmenizi de önemle rica ediyorum. Saygılarımla.Nerull yazdı:Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.
Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!