SAATTE XENOTIM 'IN DAHA AZ DÜŞTÜĞÜNE KANAAT GETİRDİM ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZ NELERDİR?---
NORMAL GEZİNMEM SIRASINDA 4 XENOTİM KASTIM 2 BUCUK SAATTE. 2 SAAT SAATTE KASMAMA RAĞMEN YALNIZCA 1 XENO ALABİLDİM.. İYİ FORUMLAR..
IRKLARDA XENOTIM..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: IRKLARDA XENOTIM..
Sağ örste kasarım hep bi ara güzel xenotim veriyordu.Lakin bu ara birşey oldu haftalardır kasıyorum tık yok.Taktik ve teknikten bir adım önce şans faktörü geliyor sanırım.

Afanesiyevo
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Tamamıyla şans sistemi. Yani bazen şansızlık tuttu mu tutuyor bir daha Saklı Irk'ların yüzünü görmek istemiyorsun. Eğer şansızlığı çok yaşayan arkadaşlar var ise Kadim Hidra'nın orada ki suda yıkayın karakterinizi, şifalı su olduğunu söyleyenler var 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Hahaha :mrgreen: :mrgreen:Vezirx27 yazdı:Tamamıyla şans sistemi. Yani bazen şansızlık tuttu mu tutuyor bir daha Saklı Irk'ların yüzünü görmek istemiyorsun. Eğer şansızlığı çok yaşayan arkadaşlar var ise Kadim Hidra'nın orada ki suda yıkayın karakterinizi, şifalı su olduğunu söyleyenler var
İyi forumlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bunu daha önce söyleyen başka bir arkadaş daha vardı :mrgreen:istanbulunsesi yazdı:Hahaha :mrgreen: :mrgreen:Vezirx27 yazdı:Tamamıyla şans sistemi. Yani bazen şansızlık tuttu mu tutuyor bir daha Saklı Irk'ların yüzünü görmek istemiyorsun. Eğer şansızlığı çok yaşayan arkadaşlar var ise Kadim Hidra'nın orada ki suda yıkayın karakterinizi, şifalı su olduğunu söyleyenler var
İyi forumlar.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Yanlız söylenti yayılırsa kadimde kuyruklar oluşabilirRetaliation yazdı:Bunu daha önce söyleyen başka bir arkadaş daha vardı :mrgreen:istanbulunsesi yazdı:Hahaha :mrgreen: :mrgreen:Vezirx27 yazdı:Tamamıyla şans sistemi. Yani bazen şansızlık tuttu mu tutuyor bir daha Saklı Irk'ların yüzünü görmek istemiyorsun. Eğer şansızlığı çok yaşayan arkadaşlar var ise Kadim Hidra'nın orada ki suda yıkayın karakterinizi, şifalı su olduğunu söyleyenler var
İyi forumlar.
Daha önce Çember itemi düşmeyen şifacımı kadimde suya soktutan 6 gaffar sonrasında tüm eşyaları düşürdüğüm doğrudur.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- İri Fare Avcısı
lagdan oluyor o
Şansı nasıl açıklayabiliriz ki, kimi zaman bir saatte beş tane düşer kimi zaman gün boyu düşmez.
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Milliyetçi Türkiye
Exo kasmak cok boş iş daha doğrusu bu oyunu oynamak boş iş ama oynicaksaniz eyer exo kasmayın boşver orada geçireceğiniz günde 18 saatinize akreplerde para kasın daha iyi daha avantajlı akreplerde kasmak exo düsürecem diye kendinizi yirtıonuz
ne gereği var gunde 6 saatte 2 exo 9 m ediyosa siz 6 saatte akreplerde 30 m kasarsınız