Uretilmesi gereken cok avantajli ama bilinmeyen tilsimlar
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Uretilmesi gereken cok avantajli ama bilinmeyen tilsimlar
Bildiklerinizi yazinda faydalanalim beyler Ruh kalkani III super bi tilsim yakin dovus sifacilari icin savascilarda depar III Bi buyucunun olumu demek Kutup + Zihinle deparin saniyesini getirmis oluyosunuz ayrica Her bir kademe 4 saniye azaltiyo cunku 2 saniye daha fazla suresini artiriyo
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Uretilmesi gereken cok avantajli ama bilinmeyen tilsimla
Paran varsa tum tilsimlar guzel kisacasi
Carpie Diem
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Çoğu insanın saçma bulduğu Yıldırım I [III] tılsımı, Meditasyon I [III] ile birleşince inanılmaz bir katkı sağlıyor.Tek başına iş görmeyen bu tılsım eğer elinizde Elektirik bilgisi [III] de varsa karakteriniz 3 kat kritik vurduğunda ortalığı dağıtabilir 

Afanesiyevo
Büyücü Olarak Favori Tılsımlarım Konsantrasyon 1 (III) Ve Meteorit (III).Bu Tılsımlar Olmasa Met 2 3 Olsada Basit Şifacılar yatarken Saglam sıfacılar yatmıyor Ama Bu Tılsımlarla Hem savaşcı Hem şifacı Çok rahat kesılır.
Kimse Meteorit (III) Gereksiz Demesin.
Kimse Meteorit (III) Gereksiz Demesin.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

Defans 1 3 holde maden cekerken baya bi ise yariyo onuda denemenizi tavsiye ederim
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Zihin Toplama III ve Şifacı için Büyü Bozma III bu tılsımları kullanmış biri olarak Büyücününken daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim;
Büyücünün ki daha çok bozuyor fakat 2 vuruşluk canı olduğu için 1 kere bozuyor 2.sinde ölüyor. Meteorit Büyüsü yemiş bir Savaşçı veya Şifacı tek büyüyü bozmakla kalmıyor zırhıda düzeltiyor. 10 tane Büyücünün arasına zırh oranı 70de70 olan Şifacım ile girmiştim attıkları o büyüleri bozmanın zevki pahabiçilmezdi
Büyücünün ki daha çok bozuyor fakat 2 vuruşluk canı olduğu için 1 kere bozuyor 2.sinde ölüyor. Meteorit Büyüsü yemiş bir Savaşçı veya Şifacı tek büyüyü bozmakla kalmıyor zırhıda düzeltiyor. 10 tane Büyücünün arasına zırh oranı 70de70 olan Şifacım ile girmiştim attıkları o büyüleri bozmanın zevki pahabiçilmezdi
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

DK 3 LUNUN GRUBUNDa ELEK 3 + ELEK 1 (III) OLUMCUL OLUR DENEMEDIM AMA BELKIDE BIR ZIR DELININ 60 70 CANINI BILE GOTUREBILIRSIN TEK VURUSTAkurtcuozii yazdı:Çoğu insanın saçma bulduğu Yıldırım I [III] tılsımı, Meditasyon I [III] ile birleşince inanılmaz bir katkı sağlıyor.Tek başına iş görmeyen bu tılsım eğer elinizde Elektirik bilgisi [III] de varsa karakteriniz 3 kat kritik vurduğunda ortalığı dağıtabilir
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Büyücü için; Meteorit III tılsımı olmazsa olmaz diyeceğim tılsımdır.
Savaşçı için; Depar III olmazsa olmaz diyemem lakin olduğunda her alanda beklenmedik bir oyuncu oluyorsun
özellikle büyücüler için çok zor anlar yaşatıyor.
Şifacı için; Çağrı III ve Büyü bozma III
Savaşçı için; Depar III olmazsa olmaz diyemem lakin olduğunda her alanda beklenmedik bir oyuncu oluyorsun
Şifacı için; Çağrı III ve Büyü bozma III
Şifacı için büyü bozma 3 te kararsızım açıkçası ama meditasyon 2 3 en önemlilerinden birisidir. 5 puan dahi versen 92 saniye sürüyor bu da yenilenmesi demek o sürenin.
Savaşçıda da depar 3 tılsımı baya zorluyor büyücüyü bb3 ü olsa bile. Çünkü kutup + zihin yapan bi büyücüde süresi yenileniyor.
Büyücüde de açıkçası buz bilgisi ve buz tılsımları güzel.
Savaşçıda da depar 3 tılsımı baya zorluyor büyücüyü bb3 ü olsa bile. Çünkü kutup + zihin yapan bi büyücüde süresi yenileniyor.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
kuutp tılsımı üretirsen ve kutupa 15 verirsen 2. deparını kutupla alabılırsın farzet ki 3. deparı attı (imkansız gibi birşey) o zamanda kilit süren doluyoralpay1994 yazdı:Şifacı için büyü bozma 3 te kararsızım açıkçası ama meditasyon 2 3 en önemlilerinden birisidir. 5 puan dahi versen 92 saniye sürüyor bu da yenilenmesi demek o sürenin.