Sevgili dostumuz :twisted: hakkında bulabildiğim bilgiler
PHİLOTHEOS KOKKİNOS (öl. 1380'e doğr.), İstanbul patriği (1353-1354, 1364-1376). Aynaroz (Hagion Oros) rahibi iken Hesykhia (veya Hesykhasmos) inancını savundu. 1347'de Ereğli (Herakleia) piskoposu oldu ve koruyucusu loannes Kantakuzenos sayesinde İstanbul patrikliğine getirildi. Kantakuzenos’un düşmesiyle görevinden alındıysa da, 1364'te tekrar Bizans kilisesi nin başına geçti. Roma’ya karşı doktrin savaşına girişti ve Palamas’çılığı savundu. Keşişlik ve ilahiyat üstüne çok sayıda eser yazdı.
Resimler :
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
EmirBerkKorkmaz yazdı:Bu Philotheos ile o Philotheos'un aynı kişi olacağını zannetmiyorum.
Yine de yanlış anlama eline sağlık.
Sanırım isim benzerliği.
Sevgili dostum o oldugunu biliyorum Görev hikayelerinide okursan bu tezim % 110 kesinlik kazanacaktır Yorumun için teşekkürler
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
EmirBerkKorkmaz yazdı:Bu Philotheos ile o Philotheos'un aynı kişi olacağını zannetmiyorum.
Yine de yanlış anlama eline sağlık.
Sanırım isim benzerliği.
Sevgili dostum o oldugunu biliyorum Görev hikayelerinide okursan bu tezim % 110 kesinlik kazanacaktır Yorumun için teşekkürler
Okurum da bayağı oldu.
Okumayalı 2 yılı geçmiştir Philotheos görevini.
Dostum emek vermişsin iyi güzelde bizim phili ile bu papaz arasında ne tür bi bağlantı olabilir. İsim benzerliği olabilir ama bunun olmadığı veya bu papazla bi ilişkisi olmadığı %100 kesinlikle doğrudur.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..