İŞTE ARZLARIN EZIKLIGI
İŞTE ARZLARIN EZIKLIGI
İşte bir arz ve ben bir ws gibi dusunun 2 mızın canı ve kudretı %100 ama arza sıfa 2 kere can bastı ve ben tekmeyle kestım kanıtım...

Kutluu,Diabolik,İstiklalxmohikan,Elmxbaron,
Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Re: İŞTE ARZLARIN EZIKLIGI
merak ediyorum aynı konuyu niye 2 kere açıyosun? ve yine merak ediyorum ki arzlar 1 kişidenmi ibaret ??
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
ayrıca arz lodos diye gieresek veya sen vs birisi şeklinde yazdıklarımı iyi oku.
Üstüm Elementken kurt mağarasında sen ve 2-3 lodos arkadaşınla vs attım ne oldu kesildiniz yok dikkat yoktu kanatma yoktu vs den sonra arkadaşların dalar yada dalmaya kalkışır en sonunda 1-2 arz arkadaşım gelince büzülüp sadece vs atarsınız birde gelmiş arzlar öyle böyle dersin.
Üstüm Elementken kurt mağarasında sen ve 2-3 lodos arkadaşınla vs attım ne oldu kesildiniz yok dikkat yoktu kanatma yoktu vs den sonra arkadaşların dalar yada dalmaya kalkışır en sonunda 1-2 arz arkadaşım gelince büzülüp sadece vs atarsınız birde gelmiş arzlar öyle böyle dersin.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
tmm bulurum!!!

sen kımsın kı benı yeneceksın gel atalım !!! :evil:

altını çizdim yetmedi ne yapayım boyutunu 60 70 hangisini istersin ELEMENTKEN
şimdi element değilim sırf senin gibiler için element olmak istemiyorum yeniden.
şimdi element değilim sırf senin gibiler için element olmak istemiyorum yeniden.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
çakal tam öldürürken kafayı çıkarmışın fotoda belli oluyo üçkağıtçı herif seni 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Gerek oyunda gerek forumda zeka seviyeni belli ediyorsunkutluu yazdı:İşte bir arz ve ben bir ws gibi dusunun 2 mızın canı ve kudretı %100 ama arza sıfa 2 kere can bastı ve ben tekmeyle kestım kanıtım...
gelde beni kessene ??? arzında eziği var lodosunda ama lodos ezigliği çoğunlukda ml sen bi adam keserken biz 2 kişi 4 adamla uğraşıyoduk
2 arz 4 lodos konusundan bakabilirsin.
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
katılıyorum her klanda ezikler var ama lodoslar çoğunlukta ayrıca burakla günde kaç lodos kestşğimiz belli değildi gerek grup gerekse normalde böyle saçma konulara gerek yok.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong