Merhaba arkadaşlar şimdi sorunum şu yıllar önce İKV'ye üyelik aldığımda (xxxx@hotmail.com) sign in üzerinden onaylanıp giriş yapıp oynamaya başlamıştım.Yıllar sonra büyük bir sorunla karşılaştım.
Kayıt yaptığım hotmail adresime uzun zaman giriş yapmadığım için hesap kurtarmaya girmiş.Kurtarma seçeneklerin de artık kullanmadığım, yani tamamen iptal olmuş bir telefon numarası seçeneği ve farklı bir hotmail adresi seçeneği mevcut.(Kod gönderip onaylatmak için).Telefon seçeneği doğal olarak eleniyor.Şimdi geldik sorunun baş gösterdiği yere.
Ben kurtarıcı olarak gösterdiği hotmaili mi yanlışlıkla hotmail değil otmail olarak açmışım (evet "otmail") zamanında kabul ediyordu bende şaşırmıştım aaa otmail acmisim neyse aman dursun demiştim şimdi karşıma duvar gibi çıktı.Doğal olarak o kurtarıcı yyyy@otmaile giriş yapmam mümkün değil yyyy@hotmail şifresini biliyorum fakat kurtarma seçeneklerinde @otmail olarak yazıyor.Bu yazdıklarımın İKV ile ne ilgisi var sorusuna gelince LANET OLASI KARAKTERLERİ AKTARACAĞIM AMA xxxx@hotmail e giremiyorum.
Bildiğiniz her şeyi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Konuyu nereye açtığıma dikkat etmedim bu kadar yazdım silmek olmaz )
mail adresi senden çıkmış artık karşına farklı tel ve hotmail cıkıyorsa başkası almıştır. O kişi ile iletişime gecersen belki yardıme der geçmese mail hesabı unut.
Yok boyle bir kayıt yok diyorsada yeniden alırsın. Başkasına ait bir hesabı kendi yazdıgın mail adresinin yazmanın mantığı yok. Sana ait olmayan bir durum söz konusu suan.
Ya benimdin ama demenin faydasıda yok.
Başlası almadısada pasife girmesini beklyecen. Soru secenekleri geliyorsa o mail kullanımda diyor. yani uutulmuş felan degil zamanında kulnılmış yıllar yıllar oncesine ait bir kayıt olmadıgını gösterir. 365 gün boyunca hiç girilmedinmi istek talebinden bulundunmu yeniden alıyorsun ama onun içinde suan 6 ay bekletiyorlar. yani senin carın 1 yıl içinde bir kere girilmiş şifreni bilmen gerekir. Uyanıklık varsa ben yazmıyom
Kardeşim affledersin de nerenle okudun ne anlatıyorsun telefon numarası bana aitti kullanmadım iptal oldu ne başkası hotmail bana aitti yanlışlıkla otmail acmisim sen ne anlatiyorsun allasen.
Kardeşim ne çarı çar benim şifreyi biliyorum ne ima ediyorsun sen ben hotmail diyorum hotmail ikv hesabımin şifresini biliyorum zaten çıldırıyorum şu an sen nasıl okudun yazdığımı
Selam kardesim
uzun zaman önce benimde aynı sekilde gmail hesabım silinmisti destek ekibine mail atmıstım hallettiler Muhammet abiye ulas halleder inşallah.
LEPRECHAUN yazdı:Selam kardesim
uzun zaman önce benimde aynı sekilde gmail hesabım silinmisti destek ekibine mail atmıstım hallettiler Muhammet abiye ulas halleder inşallah.
Destek ekibine durumumu belirten bir mesaj gönderdim ve mümkünse istedikleri soruyu sormalarını başka bir e posta adresine aktarım yapmalarını istedim umarım ilgilenirler.Muhammet abi derken kim olduğunu bilmiyorum ama umarım ulaşırım sizin işinizi hallettiğine göre bir el atar
Öncelikle merhaba kardeşim. Sana çok faydalı bir yol göstereceğim. Tabi ki ilk önce desteğe mail atıp onların cevabına uygun hareket edip karakter kurtarma veya karakter aktarma için gerekli delilleri göstermen lazım.bu bilgilerin ne zaman nasıl yapılacağını bilmiyosan www.google.com.tr e giriyorsun sıgn.ın yazıyorsun orda hotmailin sign.in olan ilk linkine tıklıyorsun. Bütün hotmail hesapları için sadece 1 kez aynı isimden hesap açma yetkisi veriliyor bütğn kullanıcılara. Aynı isimde bir hesap açıyorsun. Sana bu hesap daha önce var diye bir şık veya uyarı göstermeyecek. Burda diğer mail adresinde yazdığın bütün bilgileri diğerinin aynısı olacak şekilde giriyorsun. Eğer farklı bir bilgi girersen istanbuloyun.com da yapacağın aktarım mailini diğeri yani ilk kullandığın mail hesabına telrar gönderir ve hiçbir hak iddasında da bulunamazsın. Bu sayede bir daha o mail hesabının aynısını oluşturacak bir mail hesabı açamazsın. İkincil bir isim yazma hakkına sahip olamazsın. Onun için açacağın hesap ile orjinal olan hesabındaki herşeyin aynı olması lazım. Bı yolda olmadı diyor isen mailin şimdiki yeni sahibine bir mail atıp ondan karakteri aktarmak için gerekli kodu bir yolunu bulup alman lazım.
Şimdiden başarılar diliyorum umarım yaparsın.
KARADAVUTs yazdı:Öncelikle merhaba kardeşim. Sana çok faydalı bir yol göstereceğim. Tabi ki ilk önce desteğe mail atıp onların cevabına uygun hareket edip karakter kurtarma veya karakter aktarma için gerekli delilleri göstermen lazım.bu bilgilerin ne zaman nasıl yapılacağını bilmiyosan http://www.google.com.tr e giriyorsun sıgn.ın yazıyorsun orda hotmailin sign.in olan ilk linkine tıklıyorsun. Bütün hotmail hesapları için sadece 1 kez aynı isimden hesap açma yetkisi veriliyor bütğn kullanıcılara. Aynı isimde bir hesap açıyorsun. Sana bu hesap daha önce var diye bir şık veya uyarı göstermeyecek. Burda diğer mail adresinde yazdığın bütün bilgileri diğerinin aynısı olacak şekilde giriyorsun. Eğer farklı bir bilgi girersen istanbuloyun.com da yapacağın aktarım mailini diğeri yani ilk kullandığın mail hesabına telrar gönderir ve hiçbir hak iddasında da bulunamazsın. Bu sayede bir daha o mail hesabının aynısını oluşturacak bir mail hesabı açamazsın. İkincil bir isim yazma hakkına sahip olamazsın. Onun için açacağın hesap ile orjinal olan hesabındaki herşeyin aynı olması lazım. Bı yolda olmadı diyor isen mailin şimdiki yeni sahibine bir mail atıp ondan karakteri aktarmak için gerekli kodu bir yolunu bulup alman lazım.
Şimdiden başarılar diliyorum umarım yaparsın.
Dostum yardımın için çok teşekkür ederim destek ile irtibata geçtikten sonra kesinlikle başta söylediğin olayı titizlikle deneyeceğim.Fakat anlamadığınız bir nokta var hesap benim başkasının değil hotmail bana ait birini arayıp ondan kod isteyemem hesap benim sadece giremiyorum e posta ve şifreyi biliyorum yani ama girince hesap kurtarma geliyor ve outlook a giriş gerçekleşmiyor.
Sign in den söylediğin gibi yeni bir hesap oluşturmak için girdim ve yine söylediğin gibi aynı hesabı tekrar oluşturmaya çalıştım tamamen aynı bilgilerle fakat aldığım cevap:Zaten mevcut bir microsoft hesabı lütfen başka hesap deneyiniz.