3-4 Yıl Sonra Dönüş Çabaları(yardım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

3-4 Yıl Sonra Dönüş Çabaları(yardım)

Mesaj gönderen ottomanempire »

Selamlar herkese. Yaklaşık 3-4 yıldır oyunu oynamıyordum. Şu sıralar yapacak işim olmamasından dolayı zaman geçirmek adına oyuna dönmeye karar verdim. Ancak 3-4 yıl kadar bir süredir oynamadığım için şuan bir nereden başlayacağımı bilememe durumu söz konusu. Birkaç soru sorarak sizlerden yardım isteyeceğim siz de o sorulara cevap vererek bana yol gösterebilirsiniz. Öncelikle asıl karakterlerimin Anka sunucusunda olduğunu belirteyim. Büyücümle oynamak istiyorum. Bırakmadan önce birkaç kere Kenan ve Junon kestiğimi hatırlıyorum ama oralardaki eşyalarımda eksiklikler var bayağı. Tılsım olayını hiç bilmiyorum. Şimdi bu bilgiler ışığında sorularıma geçeyim:
1- Şuan hangi madenler değerli? Benim mevcut durumumda hangi madenlere ihtiyacım var? Ve şuan değerli olan madenler hangi bölgede bulunuyor?
2- Sanırım artık Kenan veya Junon'a girmek için tılsım sahibi olmamız gerekiyormuş. Hangi bölgede hangi tılsıma ihtiyacım var? Ve bunları hangi şekilde temin edebilirim. Tılsım düşüren yaratıkları tek başıma kesebilir miyim?
3- Anka'da oynayan fazla insan kalmamıştır sanırım. Hangi sunucu grup bölgeleri konusunda daha yoğun?
4- Menekşe Elmas, Ganoderma gibi madenler artık para etmiyor mu? Bunları toplayarak harcadığım zamana değer mi?
5- SON olarak, herhangi bir sunucuda kaliteli, olgun insanlardan oluşan, yardımsever bir lonca var mıdır bana el uzatacak? 23 yaşındayım. Amacım güzel vakit geçirmek. Yalnız olunca olmuyor bu oyun. Onun için böyle bir lonca varsa ve beni kabul ederlerse sevinirim.
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 3-4 Yıl Sonra Dönüş Çabaları(yardım)

Mesaj gönderen alpay1994 »

Kuklacıyı düşünürsen yardımcı olabilirim sana. Artık kenan ve junon için illa ki y2 sorun değil oyunda. Eğer 1 veya 2 y2 varsa grupta yetiyor da artıyor bile. Tılsıma ihtiyacın olan bölge çemberlitaş. Açıkçası menekşe elmas sunucumuzda 3m 2.5m ganoderma ise 4m 5m öyle çok bir para etmiyorlar ama çekebilirim uğraşırım dersen uğraş. Şu anda holdeki madenler değerli madenler ve materyaller. Dediğim gibi Kuklacıya gelmeyi düşünürsen sana yardım edebilirim.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

alpay1994 yazdı:Kuklacıyı düşünürsen yardımcı olabilirim sana. Artık kenan ve junon için illa ki y2 sorun değil oyunda. Eğer 1 veya 2 y2 varsa grupta yetiyor da artıyor bile. Tılsıma ihtiyacın olan bölge çemberlitaş. Açıkçası menekşe elmas sunucumuzda 3m 2.5m ganoderma ise 4m 5m öyle çok bir para etmiyorlar ama çekebilirim uğraşırım dersen uğraş. Şu anda holdeki madenler değerli madenler ve materyaller. Dediğim gibi Kuklacıya gelmeyi düşünürsen sana yardım edebilirim.
Teşekkür ederim cevabın için. Enlemesine boylamasına değerlendirip kararımı vereceğim. Kuklacı'ya geçmeyi düşünürsem seni haberdar ederim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

Bende sıkıldığımda oynamak için geri dönüş yapacaktım fakat hesap şifrelerime ulaşamadığımdan dolayı sıfırdan başlamak zorunda kaldım :) Banada birileri yardımcı olursa sevinirim.sıfırdan başlamak için en iyi sunucu hangisidir.
.....
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Kardesim ilk önce tekrardan hoşgeldin. Kisacasi bilgi veriyim kenan ve junon icin tilsima gerek yok grubunda bir saglam büyücü y2 tilsimi ile tek basina kesiyor zaten. Tilsim olarak m1 tilsimin olmasi lazim kenan ve junon bitince cemberlitasa girmen icin ama soyle birseyde var tilsimsiz asasiz cembere giren yok mu dersin var ama onun icin lonca veya cevre yapman lazim. Maden konusuna gelirsek suan para eden madenler hol bölgesinde çıkıyor ordan maden ve para kasabilirsin. Sunucu olarak da kalabalik sunucuya gitmen senin icin daha iyi olur daha rahat bolgelere girebilirsin. Onerecegim sunucu ise eminönüdür. Beyazkosk'e gitmemen icin de uyari yapayim hirsiz oyuncu sayisi cok fazla..
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Adrianalima yazdı:Kardesim ilk önce tekrardan hoşgeldin. Kisacasi bilgi veriyim kenan ve junon icin tilsima gerek yok grubunda bir saglam büyücü y2 tilsimi ile tek basina kesiyor zaten. Tilsim olarak m1 tilsimin olmasi lazim kenan ve junon bitince cemberlitasa girmen icin ama soyle birseyde var tilsimsiz asasiz cembere giren yok mu dersin var ama onun icin lonca veya cevre yapman lazim. Maden konusuna gelirsek suan para eden madenler hol bölgesinde çıkıyor ordan maden ve para kasabilirsin. Sunucu olarak da kalabalik sunucuya gitmen senin icin daha iyi olur daha rahat bolgelere girebilirsin. Onerecegim sunucu ise eminönüdür. Beyazkosk'e gitmemen icin de uyari yapayim hirsiz oyuncu sayisi cok fazla..
Eminönünün de bir farkı yok ki hırsızlıkta. Neyse bu arada değinmeyi unutmuşum bu tılsımları ya üretebilirsin ya da nakit paraya satın alabilirsin fakat üretimi 400m 350m civarında tutuyor. Yani sıfırdan başlayan birisi için gerçekten zor bir şey.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Adrianalima yazdı:Kardesim ilk önce tekrardan hoşgeldin. Kisacasi bilgi veriyim kenan ve junon icin tilsima gerek yok grubunda bir saglam büyücü y2 tilsimi ile tek basina kesiyor zaten. Tilsim olarak m1 tilsimin olmasi lazim kenan ve junon bitince cemberlitasa girmen icin ama soyle birseyde var tilsimsiz asasiz cembere giren yok mu dersin var ama onun icin lonca veya cevre yapman lazim. Maden konusuna gelirsek suan para eden madenler hol bölgesinde çıkıyor ordan maden ve para kasabilirsin. Sunucu olarak da kalabalik sunucuya gitmen senin icin daha iyi olur daha rahat bolgelere girebilirsin. Onerecegim sunucu ise eminönüdür. Beyazkosk'e gitmemen icin de uyari yapayim hirsiz oyuncu sayisi cok fazla..
Teşekkür ederim hoş bulduk. Açıkcası ben de eminönü düşünüyorum ama gelecek yardım tekliflerine göre bu değişebilir. Güzel dostluklar kurduktan sonra sunucu önemli değil. Anlaşılan oyun hol bölgesine yoğunlaşmış. Oranın bir maden haritası falan var mı acaba?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Eminönünün de bir farkı yok ki hırsızlıkta. Neyse bu arada değinmeyi unutmuşum bu tılsımları ya üretebilirsin ya da nakit paraya satın alabilirsin fakat üretimi 400m 350m civarında tutuyor. Yani sıfırdan başlayan birisi için gerçekten zor bir şey.[/quote]
Tılsım üretimi için gerekli materyaller holdeki slotlardan mı düşüyor?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aynen öyle peptit klorotoksin xenotim örümcek salgısı gibi materyaller akrep örümcek ve ırklardan düşer ki tek başına kesmen belki akrep ve örümcekler için geçerli ama ırklar için geçerli değil.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

alpay1994 yazdı:
Aynen öyle peptit klorotoksin xenotim örümcek salgısı gibi materyaller akrep örümcek ve ırklardan düşer ki tek başına kesmen belki akrep ve örümcekler için geçerli ama ırklar için geçerli değil.
Peki, teşekkür ederim tekrar. İlerleyen zamanlarda sana özelden ulaşabilirim senin için problem olmazsa. Muhtemelen bir süre Anka'da maden çekmekle falan uğraşacağım sonra karakteri taşıyacağım. Sen de çok ilgili ve iyi bir kardeşimize benziyorsun o nedenle senin yanına gelebilirim. :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön