ÇARIM YANLIŞLIKLA SİLİNDİ YARDIMMMM LÜTFEN
-
muratsogut61
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: USTA
ÇARIM YANLIŞLIKLA SİLİNDİ YARDIMMMM LÜTFEN
Merhaba ben bu oyunu yaklaşık 8 senedir oynuyorum .oyuna ara vermişdim ptesi geri yükledim ben evde yokken bu akşam küçük kardşeim yanlışlıkla çarımı silmiş. çar bana ait olduğu için tabiki tüm bilgilerini biliyorum bi yönetici kardeşimiz yardım ederse çok sevinirim iyi akşamlar herkese
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: ÇARIM YANLIŞLIKLA SİLİNDİ YARDIMMMM LÜTFEN
Öncelikle geçmiş olsun.
Karakter silindiği esnada üyeliğinde Plus Paketi veyada Karakter Sigortası var ise İKV sitesinden üyelik girişi yapıp karakter kurtarmadan karakterini kurtarabilirsin. Eğer yok ise maalesef ki karakterin kurtarılmayacak şekilde silinmiştir.
Karakter silindiği esnada üyeliğinde Plus Paketi veyada Karakter Sigortası var ise İKV sitesinden üyelik girişi yapıp karakter kurtarmadan karakterini kurtarabilirsin. Eğer yok ise maalesef ki karakterin kurtarılmayacak şekilde silinmiştir.
Re: ÇARIM YANLIŞLIKLA SİLİNDİ YARDIMMMM LÜTFEN
Silindi vakitte Plus Paketin var olduğu taktirde geçerlidir.Vezirx27 yazdı:Öncelikle geçmiş olsun.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN