Neden Yardımdan Uzağız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Neden Yardımdan Uzağız ?

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Merhabalar ; Eminönü sunucusunda şifacıyım, 2 gün önce çt girebilmek için gerekli görevleri yaptım ve girebiliyorum artık ÇT'ye ancak şöyle birşey var , çt atıcak arkadaşlar neden full + full şifacı yahut büyücü yahut tank arıyorlar ? Neden ÇT tecrübesi olan karakter arıyorlar ? ÇT amacı üzerimizi dizmek ve eğlenmek değil mi ? Çt'den geçtim oyunun amacı bu değil mi ?

Benim üstüm ibni sina dizili ve büyü şifam 1188 . Tamam düşük olabilir , haklısınız , ancak bu çt girmeye engel olmamalı . Dışlanmamalıyız.

Adam soruyor büyü şifan kaç , diyorum 1188 , cevap vermeye bile tenezzül etmiyor .

Tecrübemiz olmayabilir ; siz bizi alın ki tecrübemiz olsun , sanki siz tecrübeli mi başladınız oyuna ? İllaki hata yapacaz , belki büyük belki küçük ama öğrenecez sonuçta ne yapılır ne edilir.

Görüyorum forumda herkes çevren varsa dizersin , yoksa sefil oynarsın diyorlar.Bu ve bunun gibi oyunları bu kadar oyun içinde kalp kıracak , HIRSIZLIK yapacak kadar ciddiye almayın lütfen . Siz bize bilgilerinizi aktarın ki biz de bir yerlere gelelim , biz de aktaralım diğer arkadaşlara.

Geçen gün bir şifacıyla muhabbet ederken dedi : kenanda bb kaçırdığım için beni fişledi ordaki y2 , grup bölgelerine giremiyorum , bırakıyorum oyunu dedi ve muhtemelen bıraktı.Hiç görmedim onu ne zamandır.

Benim durumumda bir sürü arkadaş var tüm sunucularda . Herşeyi fazlasıyla bilen , oyunun Tanrısı gibi olan arkadaşlar( sözüm meclisten dışarı ) yüzünden çoğu kişi bıraktı oyunu.Sonra diyorlar zevk almıyoruz , kimse kalmadı. E kalmaz tabi.

Çok iyi hatırlarım , öncelerden BÖLGEDEN yada KLANDAN şu göreve , şu kadar arkadaş lazım , şu kadar destek lazım yazılınca o görevin olduğu yerde bir ordu adam toplanırdı.Şimdi görüyorum bangır bangır bağırıyoruz şu göreve adam lazım diye 1 Allah kulu da geleyim demiyor.

Ülkemizde üzücü hadiseler olduğu zaman sunuculardaki arkadaşlar toplanıp atıyorum mısır çarşısından komutana yürüyüş yapılır , İstiklal Marşımız söylenirdi ARZıyla LODOSuyla.

Herkes yönetime atıp tutuyor yenilik gelmediği için ama sizler , itemlerinizi fullemiş arkadaşlar( sözüm meclisten dışarı ) , yeni gelen arkadaşların elinden tutarsanız , kendi çıkarınızı gözetmeyi bırakırsanız belki oyunda bir kıpırdama olur , belki oyun içindeki insanlık yerini bulur.

Bana bu konuda hak verebilirsiniz yada vermeyebilirsiniz , sizin görüşünüze kalmış.Sadece dillendirmek istedim düşündüklerimi.

Zamanınızı çaldığım için hakkınızı helal edin , iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: Neden Yardımdan Uzağız ?

Mesaj gönderen berkan587 »

Yaşadığın sorun Grup bölgeleri geldiğinden beri var fakat bu sorunu en çok yaşayan sınıf büyücüdür. Büyücü bir hesap açarsan Kıyamet Zırh+Ceket+Asa+m1 olmadan çevrende yoksa girmen çok zor bu saydığım eşyaları üretmekte en az 600m tutuyor.Sana önerim sistemi değiştiremeyeceğimiz için sadece Mevlana asa yaparak hiç bir tılsım üretmeden çok rahat Çemberlitaşa girip diğer eşyalarını düşürebilirsin.Ben şu konuyada katılmıyorum kimse hiç bir şey üretmeden çabalamadan direk ÇT'ye girememeli fakat bu olayda abartılmamalı.Her sınıfın en azından elinde şaheser bir silahı olarak ÇT'ye girmelidir.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

berkan587 yazdı:Yaşadığın sorun Grup bölgeleri geldiğinden beri var fakat bu sorunu en çok yaşayan sınıf büyücüdür. Büyücü bir hesap açarsan Kıyamet Zırh+Ceket+Asa+m1 olmadan çevrende yoksa girmen çok zor bu saydığım eşyaları üretmekte en az 600m tutuyor.Sana önerim sistemi değiştiremeyeceğimiz için sadece Mevlana asa yaparak hiç bir tılsım üretmeden çok rahat Çemberlitaşa girip diğer eşyalarını düşürebilirsin.Ben şu konuyada katılmıyorum kimse hiç bir şey üretmeden çabalamadan direk ÇT'ye girememeli fakat bu olayda abartılmamalı.Her sınıfın en azından elinde şaheser bir silahı olarak ÇT'ye girmelidir.
Evet haklı olabilirsiniz ancak çok gaddarlar işi bilen arkadaşlarımız.Onlar bi apartmanın 5. katından bize bakıyor neredeyse.Ego mu deniyor buna yada başka birşey mi bilemiyorum.

Oyunda ya çok güçlüsünüzdür ya da onların tabiriyle "ezik" , yada orta noktayı ben göremiyorum.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Valla dediklerin tamamen doğru ama sistem değişti adamlar bırak şifa almayı, m1i olan adamı bile çt ye almıyor artık. M2 3 olması lazım diyorlar. Onun için güncelleme gelmesini istiyo herkes. Belki en azından bu sistem değişir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Luighy »

2gün önce m1 aldım çt için hs düşük dediler 1280 di tamam düşüktü gerçekten ama adam yazıyo xe son m1 mesaj atıyorum geri bile donmuyor hala yazmaya devam ediyor nedir bu egoist tavırlar anlayamadım mesaj atanlara lafım yok hs 1559 oldu artık
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Merhaba , öncelikle şunu demek isterim ki bu grup bölgelerine giren birçok oyuncunun davranışlarını bende yanlış buluyorum ve buna karşı yapılacak en güzel şey ileride sizin de yeni başlayan oyunculara yardım etmenizdir... Şu anda çemberlitaşa girme konusu hakkındaki sıkıntınız ile alakalı olarak mevlana asa veya ashab-ı kehf üretin bence bir şekilde ve çemberlitaş ile alakalı forumda biraz araştırma yapın böylece yapacağınız hataları bir nebze azaltmış olursunuz.Emin olun sizde bölgeye bir şekilde girersiniz ve şunu unutmayın iyi oyuncu; karşısındaki insansan birşey talep etmeden kendisi çözüm üretebien kişidir oyunda güzel vakit geçirmek istiyorsanız siz de acele etmeyin bence hemen girmezsiniz de 1 ay sonra girersiniz çemberlitaşa fakat ilerde istemediğiniz insanlarla karşılaşmazsınız
COSMOS
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Grup bölgeleri yeni gelene kadar sadece savaşçı ile oynuyordum.Grup bölgeleri geldi en yakınlarımız bile savaşçıyız diye yüzümüze bakmadı :) sırf bu yüzden 4 sene oynamadım oyunu.Haklısın malesef..
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba dostum.Dediklerinin harfi harfine,noktasından virgülüne haklısın.Zamanında ben de yardım istemiştim çt için,şifam için.Şifa oynayan herkese sempatim vardır.Eğer x görevini yapmadıysan beraber yaparız.Yeterki yanında dolusuyla Kudret iksirin olsun.Biraz internetten de video izlemeni istiyorum ki eğer bölgeyi bilmiyorsan.Loncamda yer olsaydı seni loncama da dahil ederdim.Yani sözün özü panik yok,gideceğiz.Oyundaki karakterlerimi biliyorsun.Belki savaşçımın adını bilmiyorsundur.Senin için alta yazayım.

Yamanıı
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Retaliation yazdı:Merhaba dostum.Dediklerinin harfi harfine,noktasından virgülüne haklısın.Zamanında ben de yardım istemiştim çt için,şifam için.Şifa oynayan herkese sempatim vardır.Eğer x görevini yapmadıysan beraber yaparız.Yeterki yanında dolusuyla Kudret iksirin olsun.Biraz internetten de video izlemeni istiyorum ki eğer bölgeyi bilmiyorsan.Loncamda yer olsaydı seni loncama da dahil ederdim.Yani sözün özü panik yok,gideceğiz.Oyundaki karakterlerimi biliyorsun.Belki savaşçımın adını bilmiyorsundur.Senin için alta yazayım.

Yamanıı
artık Şifa karakterlerinin grup bögesinde işi çok kolay ama m1 i olmayan büyücünün işi daha zor.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

MaHKuMII yazdı:
Retaliation yazdı:Merhaba dostum.Dediklerinin harfi harfine,noktasından virgülüne haklısın.Zamanında ben de yardım istemiştim çt için,şifam için.Şifa oynayan herkese sempatim vardır.Eğer x görevini yapmadıysan beraber yaparız.Yeterki yanında dolusuyla Kudret iksirin olsun.Biraz internetten de video izlemeni istiyorum ki eğer bölgeyi bilmiyorsan.Loncamda yer olsaydı seni loncama da dahil ederdim.Yani sözün özü panik yok,gideceğiz.Oyundaki karakterlerimi biliyorsun.Belki savaşçımın adını bilmiyorsundur.Senin için alta yazayım.

Yamanıı
artık Şifa karakterlerinin grup bögesinde işi çok kolay ama m1 i olmayan büyücünün işi daha zor.
Her karakterin zorlukları vardır.Büyücü için m1,şifacı için çevre,tank için set vs.Hepsini de kısa süre zarfında yaşadım.Tabii ki en zoru da m1 basmaktı.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön