Büyücü'den Anlayan İçeri
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Büyücü'den Anlayan İçeri
Arkadaşlar Diğer Konularımı Okuduysanız Oyuna Yeni Başladığımı Görmüşsünüzdür Fakat İlerlemem Azıcık Hızlı Oldu Ve Bir Parlak Kıyamet Asam Var Ve Yakında Meteorit 1 Tılsımını da Temin Edeceğim Ve Sizden Bir Yardım İstiyorum Forumda Küçük Çaplı Bir Araştırma Yaptım Fakat Pek Birşey Bulamadım Büyücü İçin Grup Bölgesi Rehberine Benze Bir şey Yazabilir misiniz veyahutta Daha Önceden Varsa Onun Linkini Atabilirmisiniz Ama Biraz Detaylı Olursa Çok Hoş Olur Mesela Yetenklerimi Nasıl Vereceğim Dirençlerim Nasıl Olacak Nerede Hangi Yeteneği Kullanacağım vb. Yardımlarınızı Bekliyorum
- CagtayTOLUN
- İskele Babası
Re: Büyücü'den Anlayan İçeri
Öncelikle oyuna hoşgeldin,umarım güzel vakit geçirirsin.
Şimdi senin soruna cevap olarak forumda karakter okulları diye bir bölüm var ordan büyücü bölümünü seçerek istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin
Şimdi senin soruna cevap olarak forumda karakter okulları diye bir bölüm var ordan büyücü bölümünü seçerek istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=126519
Konudaki dergi linkine tıklayıp 8. sayfaya gelirsen büyücü rehberini bulabilirsin.
Konudaki dergi linkine tıklayıp 8. sayfaya gelirsen büyücü rehberini bulabilirsin.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
yetenkler kısmını yazacaklardır zaten arkadaşlar ama bence çemberlitaş için Eğer stuartda tank olmayacaksan direncini ateşe vermeni öneririm gaffar atarken öğrenme aşamasında işine yarayacaktır.

- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
Stu da tank olacaksa direncin buz olması gerekiyo ates değilBarbarosxhizir yazdı:yetenkler kısmını yazacaklardır zaten arkadaşlar ama bence çemberlitaş için Eğer stuartda tank olmayacaksan direncini ateşe vermeni öneririm gaffar atarken öğrenme aşamasında işine yarayacaktır.
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Stuartda tank olmayacaksan demişANOTHER yazdı:Stu da tank olacaksa direncin buz olması gerekiyo ates değilBarbarosxhizir yazdı:yetenkler kısmını yazacaklardır zaten arkadaşlar ama bence çemberlitaş için Eğer stuartda tank olmayacaksan direncini ateşe vermeni öneririm gaffar atarken öğrenme aşamasında işine yarayacaktır.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hepinize Teşekkür Ederim Gyweinbleid Sanada Teşekkürler
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lonca Efsaneler
HighTurkeyGG yazdı:Stuartda tank olmayacaksan demişANOTHER yazdı:Stu da tank olacaksa direncin buz olması gerekiyo ates değilBarbarosxhizir yazdı:yetenkler kısmını yazacaklardır zaten arkadaşlar ama bence çemberlitaş için Eğer stuartda tank olmayacaksan direncini ateşe vermeni öneririm gaffar atarken öğrenme aşamasında işine yarayacaktır.
Evet yanls okumusum ben=)
ANOTHER
AYSİ
AYSİ