Merhabalar arkadaşlar
Konumuz belli bir ayrılık 7 yıldan bu yana aktif olarak oynadığım ikv yi artık bırakma vakti geldi.Bırakmak derken aslında o bizi çoktan terketmişti zaten herneyse lafı hiç uzatmadan bikaç cümle daha söyleyip bitirmek istiyorum.7 yıl boyunca çok insan tanıdım bir çok arkadaş edindim.Hepsini yazamayacağımdan dolayı ejder asa üretmek için menekşe madenin de sabahladığımız arkadaşlarımdan kıyamet takımını alt ettigimiz arkadaşlarıma ve beni tanıyan,iletişimimiz olmuş veya olmamış kalbini kırdığım veya istemeyerek de olsa hata yaptığım herkesten özür dileyerek veda ediyorum İbrahim-CİOS/Yasin abi-Avcılarşifa ailem gibi bir kardeş bir abi iyiki tanımışım size veda etmiyorum zaten hep beraber oluruz inşallah. Hepinize kucak dolusu sevgiler HOŞCAKALINN
IIDENıZII-sanaGELDiM-BEHNİLEM/VEDA
- xSHoCLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: IIDENıZII-sanaGELDiM-BEHNİLEM/VEDA
Reel hayatında başarılar dilerim Osman
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle
< Fıerce >
İntikam Ateşi
< Fıerce >
İntikam Ateşi
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: We Are The Best
Hep siz iki Aliyi karıştırmışımdır bir zamana kadar öyle devam etti en sonunda birinize dayı birinize Ali derken alıştım
Vedaları pek sevmem o yüzden uzatmıyacağım sizinle beraber geçirdiğimiz zamanlar çoğunluğu eskiden de olsa aklıma geldikçe gülümsüyorum hala
Güzel günlerdi oldu bitti İstanbul kıyamet vakti bu zamana kadar çok güzel dostluklar kazandırdı tek tesellimiz o zaten sizler gibi güzel insanları da unutmak mümkün değil.
Hayatında başarılar dilerim arada gel dayı gibi yapma bizi unutup gitme
Vedaları pek sevmem o yüzden uzatmıyacağım sizinle beraber geçirdiğimiz zamanlar çoğunluğu eskiden de olsa aklıma geldikçe gülümsüyorum hala
Hayatında başarılar dilerim arada gel dayı gibi yapma bizi unutup gitme
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Forces of Darkness
İyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim sizi seviyorum.
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Vedalar vedalar vedalar...
Bir dost, bir kardeş, bir savaşçı ve daha fazlası...Şunu özleyeceğim; Osssiiii depar at kanka yakala onu... Neyse fazla söze ne hacet, ikvsiz hayatında bol zula'lı başarılar dilerim.
Kendine iyi bak kardeşim, unutma biz her zaman buradayız. Sadece bir oyun değil, seviliyorsun dost canlısı insan...
Bir dost, bir kardeş, bir savaşçı ve daha fazlası...Şunu özleyeceğim; Osssiiii depar at kanka yakala onu... Neyse fazla söze ne hacet, ikvsiz hayatında bol zula'lı başarılar dilerim.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
2 ters 1 düz olayını da aştık. 2 ters 1 ters oldu. Herkes gidiyor. Gelen yok...
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gerçek yaşantınızda başarılar dilerim. Herşeyin bir sonu var malesef.
Selametle...
Selametle...

Afanesiyevo
Sivil hayatında başarılar dilerim umarım herşey istediğin gibi olur.
Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
oo dadaşbey. sen halil ibrahim sarıkan a sahip çıkabiliyonmu. söyle uslu dursun. halen millete iftira atıyormuDadasBey yazdı:Sivil hayatında başarılar dilerim umarım herşey istediğin gibi olur.