Yeni Başladım

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Başladım

Mesaj gönderen Luighy »

Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Re: Yeni Başladım

Mesaj gönderen wOODMAN »

Luighy yazdı:Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle aramıza hoşgeldin ve ne iyi yaptın :)
Oyunda bana ulaşırsan yardımcı olabilirim akşam üstü ve gece 12 ye kadar oyundayım
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

wOODMAN yazdı:
Luighy yazdı:Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Oyunda bana ulaşırsan yardımcı olabilirim akşam üstü ve gece 12 ye kadar oyundayım
Banada yardım eder misin kel ormancı ? :)
Son..
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Tamamdır wOODMAN abi teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

nymphe yazdı:
wOODMAN yazdı:
Banada yardım eder misin kel ormancı ? :)
Hahah ilahi özkan abi asıl sen bana yardım et :)
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Woodman abi veya nymphe abi saat kaçta aktif oluyosunuz oyunda hafta sonları ?
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

Luighy yazdı:Woodman abi veya nymphe abi saat kaçta aktif oluyosunuz oyunda hafta sonları ?
Hafta sonları extra bi işim olmadığı sürece öğleğin 12 den gece 12 ye kadar oluyorum kardeşim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkür Ederim Şimdiden

“Genel Sohbet” sayfasına dön