Yeni Başladım
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni Başladım
Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
- wOODMAN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Orman Genel Müdürlüğü
Re: Yeni Başladım
Öncelikle aramıza hoşgeldin ve ne iyi yaptınLuighy yazdı:Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Oyunda bana ulaşırsan yardımcı olabilirim akşam üstü ve gece 12 ye kadar oyundayım
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kadıköy Acil
Banada yardım eder misin kel ormancı ?wOODMAN yazdı:Öncelikle aramıza hoşgeldin ve ne iyi yaptınLuighy yazdı:Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Oyunda bana ulaşırsan yardımcı olabilirim akşam üstü ve gece 12 ye kadar oyundayım
Son..
- wOODMAN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hahah ilahi özkan abi asıl sen bana yardım etnymphe yazdı:Banada yardım eder misin kel ormancı ?wOODMAN yazdı:Öncelikle aramıza hoşgeldin ve ne iyi yaptınLuighy yazdı:Oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ve gerçekten hoşuma gitti ve bir büyücü karakteri oluşturdum ve oynamaya başladım fakat bu hafta sınav haftası hafta sonu için oyunda bana yardımcı olabilecek birkaç kişi arıyorum görevlerime yardım edecek dürüst birilerini arıyorum oyunu öğretebilecek umarım yardımcı olan çıkar zaten çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum bana oyundaki en yararlı paketlerden biridir dediler yardımlarınızı bekliyorum
Oyunda bana ulaşırsan yardımcı olabilirim akşam üstü ve gece 12 ye kadar oyundayım![]()
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Woodman abi veya nymphe abi saat kaçta aktif oluyosunuz oyunda hafta sonları ?
- wOODMAN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hafta sonları extra bi işim olmadığı sürece öğleğin 12 den gece 12 ye kadar oluyorum kardeşimLuighy yazdı:Woodman abi veya nymphe abi saat kaçta aktif oluyosunuz oyunda hafta sonları ?