Oyuna ilk basladiginda sizi ne heyecanlandirmisti?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Oyuna ilk basladiginda sizi ne heyecanlandirmisti?

Mesaj gönderen ZowieN »

Oyun sarmiyor bari forumda vakit gecireyim dedim :).Sizi oyuna ilk başladığınızda etkileyen ne olmuştu ? Beni etkileyen ilk başladığımda labirent görevleri çok heyecanlandirmisti bütün hikayeleri baştan sona kadar okumuştum. :D
Never beleive someone who tells who they are.
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: Oyuna ilk basladiginda sizi ne heyecanlandirmisti?

Mesaj gönderen TheeWesT »

Kardeş böyle gereksiz konularla gündem değiştirme. Oyun zaten bitmiş forumu canlı tutmaya çalışmana gerek yok
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ZowieN »

Açtığım konuların seni ilgilendireceğini sanmıyorum.Herkes istediği şekilde açmakta özgürdür tartışmaya çevirmeyelim olayı.Boş yorumların içinde kalsın.
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Oyuna ilk başladığımda savaş ile konuşma görevim vardı (Haritadaki koordinatlar sağolsun yaklaşık 1 haftada yapmıştım :) )savaşı ararken baktım ilerde pembe bir sis var ona doğru ilerliyeyim dedim birde baktım komutana gelmişim bir anda karşıma sislerin içinden 30 lvl üzeri 3 4 kişi çıktı komutanda çarpışıyorlardı nedenini bilmem ama o gün çok heycanlanmıştım sanırım oyunda kaybolunca karakterimi birdaha bulamıyacağımı falan düşünüyordum 8 lvl olana kadar baya da emek vermiştim :D savaş ile konuşma görevini yaptıkdan sonrada kardeşime orayı göstermeye çalışıyordum ama bir türlü bulamamıştım.
COSMOS
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Labirentte bi ben mi kayboldum. :(
Son..
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Labirent'te Philoteus'u kesmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım.İnternetten ganimetlere baktığımda verilen hediye ıslık çalan da olunca heyecanım 2 katına çıkmıştı.
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ZowieN »

nymphe yazdı:Labirentte bi ben mi kayboldum. :(
Hayır yalnız değilsin hacı. :D :D
Retaliation yazdı:Labirent'te Philoteus'u kesmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım.İnternetten ganimetlere baktığımda verilen hediye ıslık çalan da olunca heyecanım 2 katına çıkmıştı.
Evet o an bende heyecanlanmıştım.Hatta görevde adamın birine ne item veriyor dediğimde Islık Çalanı yansıtmıştı aşırı heyecan yapmıştım. :D
sSuVaRI yazdı:Oyuna ilk başladığımda savaş ile konuşma görevim vardı (Haritadaki koordinatlar sağolsun yaklaşık 1 haftada yapmıştım :) )savaşı ararken baktım ilerde pembe bir sis var ona doğru ilerliyeyim dedim birde baktım komutana gelmişim bir anda karşıma sislerin içinden 30 lvl üzeri 3 4 kişi çıktı komutanda çarpışıyorlardı nedenini bilmem ama o gün çok heycanlanmıştım sanırım oyunda kaybolunca karakterimi birdaha bulamıyacağımı falan düşünüyordum 8 lvl olana kadar baya da emek vermiştim :D savaş ile konuşma görevini yaptıkdan sonrada kardeşime orayı göstermeye çalışıyordum ama bir türlü bulamamıştım.
Bende öyle bir durum yaşamıştım Işık'a giderken Arzların sancağının o yokuşu dikkatimi çekmişti bende merak ettim gidip bakayım dedim sonra klana katıldım meraktan ardından Lodoslar sancağı bastı 39 lvllik adama 15 lvl'iken kafa atıyordum ahahahaha ne günlerdi. :D Birde o zamanlar Çılgın Meksikalı yeteneği vardı.Kendimi çok güçlü sanardım. :D
Kullanıcı avatarı
Engeltanimaz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Engeltanimaz »

Eminönü'nün, yeni caminin birebir modellenmesi, ilk defa İstanbul'u gezmek, hem de sanal ortamda. Daha sonrasında İstanbul'a gittiğimde hiç yabancılık çekmeden, Eminönü'nü biliyormuşcasına dolaşmıştım, ne günlerdi bee...
Kullanıcı avatarı
RogerThat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RogerThat »

Phileotusu kesmek için 30 kişi toplanmıştık yolda ölenler yada gerıde kalanlar devam edin salona ulaşın dıyorlardı hiç unutmam kendını feda edenler falan vardı öyle bi seferberlıkte salona ulaşmıştık 20 kişi falan kalmıstık salonda nerde oldugunu bulana kadar bı 5 kısı daha zaayiat verdık ama güç belada olsa kesmıstık o gun unutulmaz benım için :)
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ZowieN »

Engeltanimaz yazdı:Eminönü'nün, yeni caminin birebir modellenmesi, ilk defa İstanbul'u gezmek, hem de sanal ortamda. Daha sonrasında İstanbul'a gittiğimde hiç yabancılık çekmeden, Eminönü'nü biliyormuşcasına dolaşmıştım, ne günlerdi bee...
Aynı şeyi bende yaşadım dostum :D.Aslında bu olayı, oyunu oynayan herkes yaşamıştır.Sanki koca İstanbulu, Eminönü'nü avucunun içi gibi biliyormuş gibi hissediyorsun. :)
RogerThat yazdı:Phileotusu kesmek için 30 kişi toplanmıştık yolda ölenler yada gerıde kalanlar devam edin salona ulaşın dıyorlardı hiç unutmam kendını feda edenler falan vardı öyle bi seferberlıkte salona ulaşmıştık 20 kişi falan kalmıstık salonda nerde oldugunu bulana kadar bı 5 kısı daha zaayiat verdık ama güç belada olsa kesmıstık o gun unutulmaz benım için :)
Bende hiç unutmam o zamanlar Pliyi kesmek için kaç grup toplardık,toplamaya çalışırdık.. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön