ÇOK İLGİNÇ BİR HATA
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Forces Of Darknes
ÇOK İLGİNÇ BİR HATA
Öncelikle herkese selamınaleyküm arkadaşlar oyun bende hata veriyor giriş sayfasına kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bazen oyuna giriyorum bazende hic giremiyorum şifremi yazıp giriş yaptımda oyunda kritik bir hata oluştu destek ekibine hata konusunu bilgilendirin diye bir cümle ortaya çıkıyor ama diyer pc den giriyorum hata yok cok rahat girip oynuyorum masa üstünde hata veriyor ve girmiyor oyunu sildim ve yeniden yükledim hata aynı ben anlamadım bu isten bir sey hatayı bilen yada böle bir olay basına gelen varsa bu konuya cevap yazabilirler simdiden teşekkür ederim iyi oyunlar.
D@88E
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ÇOK İLGİNÇ BİR HATA
Ekran kartı driverlarını güncellemeni tavsiye ederim.xDabbetularzx yazdı:Öncelikle herkese selamınaleyküm arkadaşlar oyun bende hata veriyor giriş sayfasına kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bazen oyuna giriyorum bazende hic giremiyorum şifremi yazıp giriş yaptımda oyunda kritik bir hata oluştu destek ekibine hata konusunu bilgilendirin diye bir cümle ortaya çıkıyor ama diyer pc den giriyorum hata yok cok rahat girip oynuyorum masa üstünde hata veriyor ve girmiyor oyunu sildim ve yeniden yükledim hata aynı ben anlamadım bu isten bir sey hatayı bilen yada böle bir olay basına gelen varsa bu konuya cevap yazabilirler simdiden teşekkür ederim iyi oyunlar.

Afanesiyevo