ÇOK İLGİNÇ BİR HATA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDabbetularzx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Forces Of Darknes

ÇOK İLGİNÇ BİR HATA

Mesaj gönderen xDabbetularzx »

Öncelikle herkese selamınaleyküm arkadaşlar oyun bende hata veriyor giriş sayfasına kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bazen oyuna giriyorum bazende hic giremiyorum şifremi yazıp giriş yaptımda oyunda kritik bir hata oluştu destek ekibine hata konusunu bilgilendirin diye bir cümle ortaya çıkıyor ama diyer pc den giriyorum hata yok cok rahat girip oynuyorum masa üstünde hata veriyor ve girmiyor oyunu sildim ve yeniden yükledim hata aynı ben anlamadım bu isten bir sey hatayı bilen yada böle bir olay basına gelen varsa bu konuya cevap yazabilirler simdiden teşekkür ederim iyi oyunlar.
D@88E
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ÇOK İLGİNÇ BİR HATA

Mesaj gönderen kurtcuozii »

xDabbetularzx yazdı:Öncelikle herkese selamınaleyküm arkadaşlar oyun bende hata veriyor giriş sayfasına kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bazen oyuna giriyorum bazende hic giremiyorum şifremi yazıp giriş yaptımda oyunda kritik bir hata oluştu destek ekibine hata konusunu bilgilendirin diye bir cümle ortaya çıkıyor ama diyer pc den giriyorum hata yok cok rahat girip oynuyorum masa üstünde hata veriyor ve girmiyor oyunu sildim ve yeniden yükledim hata aynı ben anlamadım bu isten bir sey hatayı bilen yada böle bir olay basına gelen varsa bu konuya cevap yazabilirler simdiden teşekkür ederim iyi oyunlar.
Ekran kartı driverlarını güncellemeni tavsiye ederim.
Resim

Afanesiyevo

“Genel Sohbet” sayfasına dön