Hikaye Yazalım[Forum Oyunu]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Hikaye Yazalım[Forum Oyunu]

Mesaj gönderen sshinobi »

Merhaba arkadaşlar. Forum oyunlarının eskimesinden mütevellit böyle bir başlık açmak istedim. Gayet basit bir mekanizmamız var. Bir hikaye başlatılacak ve bunu istediğiniz şekilde devam ettirebileceksiniz. Hikaye oyun evreninde geçecek. Her kullanıcı bir cümleyle katılacak. Tek sınır, forum kuralları...

İlk cümlesini ben yazayım...

Şarapçının yanına gittiğimde güneş henüz doğmaya başlamıştı
.
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Hikaye Yazalım[Forum Oyunu]

Mesaj gönderen feminist »

Manzaranın güzelliğini fark edip bu anı ölümsüzleştirmek adına hemen masamızı donattık.
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Şarapçı şarap kalmadığını söyleyerek beni antrepoya göndermeye çalıştı, ancak bıyığının altındaki sinsi gülümsemeden sonra arkadaki kasalarda onlarca dolu şişe gördüm ve sonrasında "Seni üçkağıtçı." diyerek gülümsedim.
Kullanıcı avatarı
Parlementci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Mesaj gönderen Parlementci »

Sarapcinin kafasi guzeldi soyle seslendi bana 'Hey parlementci bir sigara ver ' cikarttim paketi son tekim kusura bakma dedim arkami donup gaffarla birlikte cemberlitas yonune ilerledik.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Teşkilat subayı beni sarapcıya gönderdi gonderirkende elime bir yazı tutuşturdu. Baktım ben bişi anlamadım gidem sarapçıya soram dedim sarapçı ayyaş gözleri ile bakıp sarabını yudumlarken. Bu şey dedi ne dedim şey ya şey yani Kıyamet kopmuştun dünya eksninden çıkmıştın ya Oha dedim birden ne zman oldu bunlar ben Gündüz gece yaşıyorum. Dünya ekseninden çıksa nasıl gece gündüz olacak.

Hemen ben kıyametten önce yaşadım o zaman gündüzler daha uzun geceler daha uzundun simdki gibi bir günde 3 gün yaşıyoruz. Bu bir bilmece dedi haritada olan saatin kıyametten önce saatlerin denk geldiğinde bir yıldız kayar o saat dilimlerini subay senden istemiş dedi.

Bende ben kıyametten önce yaşamadım bunu nasıl bulacam dedim. Bak altta ufak bir ipucu var her sabah güncellemede 00.00 Saat 06:00 dır. buna göre uyuşan saatlerde saf madenlerin verildiğini söyledi.
Bende düşünerek subaya gittim ve buldum buldum dedim. Acaba ben ne buldum hangi saatler yerel saatle aynı olur.

16:00 Simdi yerel saate 16:00 dır. 00:00 KIyamet vaktinde 00.00 Acaba biz Bir günde kaç kıyamet vakti yaşıyoruz.
Sarapçı 3 gün yaşıyoruz derken acaba biz gercekten kaç gün yaşıyoruz. Gercek dünyadaken 1 yaşındaken biz kıyamet vaktinde kaç yıl yaşlanıyoruz. Aklımda bir sürü soru yardım pls.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Sonra Gaffar'ın salonuna vardık.Bana döndü dedi ki "Buraya kadar bana eşlik ettin,al sana bir madalya"dedi.
Resim
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

meğersem madalya diye verdiği 41 dikiş büyüsünün yazılı olduğu muskaymış, onu bir kere bile takanın kısmeti kapanırmış ve bende bu hataya düşmüştüm.

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Üzerimde bulunan bu büyüden kurtulmak için Büyü Bozma III Tılsımı alarak damarlarımda bulunan bu kötü ruhu attım. Daha sonra biraz kafa dağıtmak için Balışçı İdrisin yanına gittim ve...
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

İdrisin yanında Şarapçıda vardı. Hayat o kadar kötü ki dedim. Bir ton doğru yaptım meğer Teşkilat fişimi çekmiş. Peki ne kazandım ? Elimde hiç bir şey yok. Şarapçı bulaşma bunlara demişti haklı çıktı. Zarar mı ettim daha güzel bir İstanbul için savaştığım için diye içimden geçirdim. Şarapçı gözlerimin dolduğunu fark etti sırtımı sıvazladı ''nice yiğitleri kaybetti bu meydanlar olsun hep ayık oldun'' dedi. ''Bu kıyamet büyü şifa kılıç dinlemez oğlum.'' diyerek ekledi ve şarkı söyleyerek uzaklaştı.
En son SikayetVar tarafından 29 Ara 2015 23:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Rakı balık kafa dağıtırken birden bir gürültü geldi..Gökyüzünden düşen koca bir meteor parçaları değişik yaratıklarıda beraberinde getirdi.Balıkçının yanından ayrıldım ve ardından Kıyamet amplifikatörünü giyerek Konsantrasyonla pis haşereleri ortadan kaldırdım..
Never beleive someone who tells who they are.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön