Son zamanlarda forumda yaşanan gergin ortamlardan sıyrılarak biraz neşe bulmak için ufak bir oyun başlatayım dedim. Hem bu sayede birbirimizin artılarını ve eksilerini görmüş oluruz. Hem de birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz. Oyunumuz nasıl olacak?
Oyunumuzun Sorusu:
"Bir üstteki oyuncu hakkında ne düşünüyorsun, o oyuncu bu caimada senin için ne ifade ediyor, o oyuncu ile ne yapmak isterdin?"
Oyunumuzun Kuralları:
Argo ve müstehcen içerikli kelime kullanımından kaçınmak.
3 sorudan oluşan oyuna 3 parça halinde cevap vermek.
Oyun dışı iletiler yazmamak, başkalarının yanıtlarına saygı göstermek.
[/b][/color] Örnek Cevap:
Bir üstteki oyuncu hakkında ne düşünüyorsun, o oyuncu bu caimada senin için ne ifade ediyor, o oyuncu ile ne yapmak isterdin?
- Üstteki oyuncu bu forumda mantıklı düşünceler belirterek, hoş ve olumlu yorumlar yazıyor.
- Bana göre o kişi bu oyunda uzmanlaşmış, bilge bir kişi.
- Onunla karşılaşsam bir fincan kahve eşliğinde sohbet etmek isterdim.
Şayet üstteki kişi hakkında bir fikriniz yoksa en azından geçmiş iletilerine, konularına bakmayı deneyiniz. Ufak tefek bir fikir sahibi olacaksınızdır. Oyun Başlasın!
Dipnot: Konu amacından çıkar ve tartışma ortamına dönerse kilitlenebilir, benim açımdan sorun yok.
''ZowieN''
Aynı sunucuda bulunup sürekli Kaba Dayı modunda karşılaştığım biri; Efendi, saygılı bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Oyun içerisinde ise isterse loncama gelebilir
'Vezirx27' Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim .Oyuna ben nadir girerim kabadayı modunda arkadaşım olur.Ben ona nazaran daha nadir kabadayı modunda takılırım daha çok forumda takılırım yanlış şeyler olursa bilgin olsun. Bende düzgün ve saygılı kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum.Ve de mütevazi biri.
"ZowieN" Son 2-3 senedir oyuna ayda yılda bir girsem de daha öncesinde "Conquerror" adlı karakterini oyundan hatırlıyorum bi tanışıklığımız olmasa da aramızda kötü bişeyin geçtiğini de hatırlamıyorum.
uzunyillarsonra yazdı:"ZowieN" Son 2-3 senedir oyuna ayda yılda bir girsem de daha öncesinde "Conquerror" adlı karakterini oyundan hatırlıyorum bi tanışıklığımız olmasa da aramızda kötü bişeyin geçtiğini de hatırlamıyorum.
"uzunyillarsonra" Daha önce hiç görmedim. İyidir heralde.