Şıfacı Rehberi(Grup Bölgelerinde)
- efectnkl1234
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Şıfacı Rehberi(Grup Bölgelerinde)
Merhaba arkadaşlar.Ben şifacıma ilk başladığımda çok acemiydim ve hep korkarak girdim grup bölgelerine.Kenan`a ilk girdiğimde büyübozmayı kaçırdım diye tüm grup yattı.Daha sonra öğrendim tabii ama benim anlatmak istediğim şifacı oynamak kolaydır.Misal Kenandayken kırmızı yazıyı bekleyipte kırmızı yazıdaki kişinin adını okuyupta iki saat zehiri bulacağınıza her zaman gözümüzü sol köşedeki grup üyelerimizin canlarının bulunduğu yerde olsun.Zehir atınca zaten direk yanda belli oluyor.2 adet zehir amblemi geliyor karakterin yanına onu direk bozun.Kenandan biraz uzak durun ve zehir attıkça zehirleri bozun.Kenan kavrulacaksınız dediğinde kendiniz dahil tank bir büyü ise o hariç herkeste can kurtaran olsun.Yoksa herkes yatar.Tank hariç tabii.İlk girince Kenana direnç açın ve slotları dolandıran kişiye ck atın.Motorin zaten basit büyücünün ck bittikçe ck atın.Junon zaten kolay.Slotları toplayan büyüye sūekli ck atın.Kırmızı çarpı işaretleri gelince büyücüde ck olmazsa büyü yatar.Junon keserken Büyüye sürekli ck atın.Tazılarda ise ilk kendinize ck sona diğer grup üyelerine ck atın.Tazılar tutsa bile ck sayesinde hayatta kalacaksınız.Geldik Gaffar`a.Gaffarda ise ilk başta tank ile anlaşın.Ben alt korteksi bozucam der mesela tank bizde yukarıdaki karaktere Ck atarız.Bu arada Tankın büyü bozması dolar.Makinelerde veya Kalfalarda her karakterde ck bulundurmaya özen gösterin.Sakın ama sakın çember açmayın.Yoksa slotlar size döner.Geldik stuarta.Stuartda direncleri açın bombalar gidince.Sırayla ck atın herkese.Tankın zatem direnclerini 1000 lediyse cani gitmez.Herkesin caninı 80 den yukarıda tutarsanız kk içmenize gerek kalmaz.Herkes konsa kalktığında isterseniz çember açabilirsiniz.Semihada da aynı seyler geçerli.Direnc aç,ck at.Gaffarda direnc açın,sola dönün tabı köşeden köseden.Semiha birkac saniyede bir grup üyesini cekip gözlerimin icine bak...... der.Orada buyuculer cektigi kisiye bb atarlar.Sizde o kiside ck yoksa ck atin.Direncler bittigi anda direnç açmaniz cok onemli.Yoksa tank 2-3 vurusta yatar.Semiha kesildikten sonra Gaffarin cani 89 a indigi anda gaffar bey kaos atar.Kaos isim bölgemizde cikan bir siyah nokta gibidir ve arkadan saat sesi çıkar.Onu kesin bozun.Herkes kendini bozduktan sonra herkesi ck layin.Savaşçıya can basın.İste bu kadar.İstihbarat subayına gelince.Stuart efendinin ordaki tastan isinlanmadan şifa çemberi acin.Bir buyucu kutup acicak.Acinca direk iceri girin tastan.Girdiginiz anda da ari kapidan cikin.Boylecr subayin yanindaki adamlafi yaniniza cekeceksiniz.Subau tek kalinca herkes onu kesicek.Ck atin ordaki kapiya yaklasin ordan cani gidene can basın bu kadar.
Texasxşifa