Benim gibi oyuncu varmıdır acaba bakın bir cevap verin

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sametgs
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Mazideki dostlar

Benim gibi oyuncu varmıdır acaba bakın bir cevap verin

Mesaj gönderen sametgs »

S.A arkadaşlar ben Samet Cansız. Reybatista-Stonecoldis-ResidentxBaşkan şimdiki adıyla CeHeNNeMxBATISTA CeHeNNeMxSTONE CeHeNNeMxRqEVIL Lonca: Mazideki dostlar

Ben bu oyunu 39 levelden beri severek oynuyorum, ilk açtığım 1 savaşcı 1 büyücü ve 1 şifacıyla oyuna devam ediyorum, arada sırada ara versemde (bazen 1 hafta bazen 1 ay bazende 2 ay falan ara verdiğim oluyor) ama oyunda sürekliliği sağlıyorum ve 3 çarımda full.
Ve ben oyunu elimden geldiğince az zaman ayırarak oynamaya çalışıyorum ve gereksiz şeylerle zaman harcamamaya çalışıyorum, mesela fullediğim bir çarı satıp sonra aynı sınıf çar açıp tekrar fullemek, epe, buluşma, kanuni yatağanı vs. almak, gösteriş için 6 savaş 6 büyü 6 şifa vs. bölge atmak gibi extra zaman alan şeylerle hiç uğraşmıyorum, 3 çarıma emek veriyorum, onlar fullendikçe loncama destek olmaya çalışıyorum ve para kasıyorum, maden çekiyorum, arz kesiyorum vs. oyunda en aktif zamanlarımda bile günde 2.30, 3, 3.30 saat oyunda oluyorum bazen 2, 1 saat bazen 30 dk vs. oyunda oluyom bazende hiç girmiyorum ara veriyorum ama oyundada sürekliliği sağlıyorum, hala oyuna devam ediyorum ve oyundanda sıkılmadım :D Çünkü amacım bütün sosyal zamanımı oyuna harcamamak, bu oyun dışında normal cd oyunları oynuyorum (Resident Evil, Dino Crisis, Tomb Raider, Araba yarışı, Futbol vs.), ingilizce çalışıyorum, çizim programı kullanıyorum, başka şeylerlede uğraşıyorum. Ama ben çoğu oyunculara bakıyorum, fullenen çarları satıp aynı çara bidaha başlıyorlar, epe buluşma vs alıyorlar bütün gün oynuyorlar ve aradan zaman geçince sıkılıp oyunu bırakıyorlar. sizce benim gibi oyuncu varmıdır ?
Kullanıcı avatarı
Bystar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Benim gibi oyuncu varmıdır acaba bakın bir cevap verin

Mesaj gönderen Bystar »

Var ben :)))
bız gıdenı degıl gıden bızı kaybeder
Ressamm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ressamm »

Ve ben
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Bende öyleyim. Her zaman sürekliliğimi devam ettiririm ama oyunu bağımlı olarak oynamam. En güzeli de bu!
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France

“Genel Sohbet” sayfasına dön