BÜYÜCÜ KESİMİ OKUYUN BANA KATILICAKSINIZ

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

BÜYÜCÜ KESİMİ OKUYUN BANA KATILICAKSINIZ

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

rkadaşlar yeni gelen güncellemeyle büyücü kesmek artık imkansız hale geldi işde bu yüzden aklıma birtaktik geli ve sizinle paylaşmak istedim.

Ws'e başlarken depar basmıyoruz kesinlikle diikat dağıtma atıp büyücüyü yavaşlatarak saldırı yapıyoz ve biz büyücüye çok yaklaşınca mecvuren bizezihin atacaktır ve küre kuracaktır işde bu anda 2 secenek var

1-) küreyi keserek durdurma atmak

2-)Depar basarak saldırmak

bu ikisinden hangisini secerseniz seçin büyücü elbetde sonunda size kutub atacaktır işde attıkdan sonra ( depar ya da durdurma atarak ) büyücüyü kesiyoruz

aaaa sonra bi bakmışız büyü yerde ;)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: BÜYÜCÜ KESİMİ OKUYUN BANA KATILICAKSINIZ

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

KaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
Yahu merak ettiğim şey şu siz zırhın size 0,100 zırh filan mı vereceğini zannettiniz. :D
O sadece efsunları için olacak yüksek ihtimalle.
Abartıyorsunuz cidden bu konuyu.
Savaşçıların zırhından çok daha düşük olacağı aşikar. ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

EmirBerkKorkmaz yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
Yahu merak ettiğim şey şu siz zırhın size 0,100 zırh filan mı vereceğini zannettiniz. :D
O sadece efsunları için olacak yüksek ihtimalle.
Abartıyorsunuz cidden bu konuyu.
Savaşçıların zırhından çok daha düşük olacağı aşikar. ;)
Oda doğru :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

Katılıyorum o kadar süper bir zırh olacağını sanmam :D
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

Hiç zırh vermesse neyapacaksın?
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Ceviz yazdı:
Hiç zırh vermesse neyapacaksın?
Şimdi ne yapıyosak malasef onu yapacaz
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

cesurlarxboraa yazdı:rkadaşlar yeni gelen güncellemeyle büyücü kesmek artık imkansız hale geldi işde bu yüzden aklıma birtaktik geli ve sizinle paylaşmak istedim.

Ws'e başlarken depar basmıyoruz kesinlikle diikat dağıtma atıp büyücüyü yavaşlatarak saldırı yapıyoz ve biz büyücüye çok yaklaşınca mecvuren bizezihin atacaktır ve küre kuracaktır işde bu anda 2 secenek var

bu ikisinden hangisini secerseniz seçin büyücü elbetde sonunda size kutub atacaktır işde attıkdan sonra ( depar ya da durdurma atarak ) büyücüyü kesiyoruz

Bu arada bir şey diyeyim vsde zaten kolay ki büyücüyü almak.
Zor olan şey em'de ve klan savaşlarında almak.
Adamların peşinden gidiyorsun adamlar sana o vakte kadar buzları, meteoritleri, elektrikleri basıyorlar.
Depar atayım diyorsun kutup.
Durdurma atayım diyorsun kutup.
Hadi ilk durdurma attın sonra kutubu bastı.
Sonra kurtuluyor ilk işi zihin atmak.
Depar da orada gidiyor.
Gitmediyse de az bir canın kalıyor, güm. :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

EmirBerkKorkmaz yazdı:
cesurlarxboraa yazdı:rkadaşlar yeni gelen güncellemeyle büyücü kesmek artık imkansız hale geldi işde bu yüzden aklıma birtaktik geli ve sizinle paylaşmak istedim.

Bu arada bir şey diyeyim vsde zaten kolay ki büyücüyü almak.
Zor olan şey em'de ve klan savaşlarında almak.
Adamların peşinden gidiyorsun adamlar sana o vakte kadar buzları, meteoritleri, elektrikleri basıyorlar.
Depar atayım diyorsun kutup.
Durdurma atayım diyorsun kutup.
Hadi ilk durdurma attın sonra kutubu bastı.
Sonra kurtuluyor ilk işi zihin atmak.
Depar da orada gidiyor.
Gitmediyse de az bir canın kalıyor, güm. :D
Aslinda büyücü dps yani fazla hasar verir o yüzden yaninda bir şifaci olmasi gerekir ozaman durdurdurabilrisen ;)
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

Şimdi yazıcaklarım savaşçıların üstünlüğünün bariz göstergesidir:
1.Çok yüksek miktarlarda enerji
2.Depar adı verilen 15 puan vermesi sanki farz olan bir saçmalık (bide durdurmadan etkilenmiyor bak sennnnn!)
3.Dikkat dağıtma yavaşlatması yetmiyor Mübarek yetenek olmuyan savunma zırhı eksilere indiriyor
4.Sert vuruş Bu iyi ama neden bedelsiz yetenek olayı var anlamıyorum arkadaş neyin bedelsizi kudret yese ne olucak 5 kudret .
5.Ağır Vuruş Bu nedir bu sanki sert vuruş yetmiyormuş gibi arkasından hiç aralıksız adam havadeyken 2.ci indiriyor e Güzel insan 6 bin can var el insaf halen konuşuyorsun daha BİTMEDİKİ!!!!
6.Durdurma benim favorim zaten hiç eksik olmuyor hele 15 etmiyorlarmı mükemmel oluyor adam deparlıyor depardayken durdurma tak yanında adam zihin yediysen off büyünün hali duman zaten zihin açılıak ben sana tutulma atıcamda sonra tutulma açılana kadar can doldurucamda seni kesicek can dolmuyor be hocam yüzde 30 oturana kadar can olmuş 20 almış eline çifteyi tak tak bitti nedir BUUUUUUUU!
7.süpürme Vuruşu yok Elektiriklimi bari onlar yetmiyor adam etrafındakilere sanki BRuce Lee döner tekme atar gibi yüsek puanlar hasar katlıyor bide Bak SENNNN!
8.Sakınma evet bu yeteneğimiz zaten savunma zırhları full olan savaşçı Karakterimize verilince ne hikmetse 700 vuruyor full fevziyle bile ilGİNÇÇÇÇÇÇÇÇ!
9.Çifte defansmıdır nedir Adam sancakta oturmuş 20 yapmış skoru hepsinde çifte defans atrı sakınma artı direnç basmış bide şifa BAk Bak!
10.Hedef saptırma Ben Arz kaleden çımışım meteor savaşçıyla kapışıyorum arkamda haliyle 2 3 tane vahşi var adam sakınma açtı vahşiler ona tam diyene kadar Arkadaşımız hefes saptırmayla bende sersemleme bir oldu Ben öldüm Buna benim sesim çıkmıyor ama
11.Sarsılmaz Güzel yetenek Savaşçılara göre adam tam ölücek diyoruz hop sarsılmaz ardından sarsılmazı bitene kadar klandaşları etrafımızı sarıyor adam yırtıyor hemde NAsıl deparla 15 etmiş bide onu topuklarından kıvılcım çıkıyor XD
12.yetenekleri geçtim bu adam hiçmi item giymiycek artı urban item yada atıyorum en eziğinden olsun element tek olsun olmuyor direnç işlemiyor adama 10 hasar bilemedin 20 hasar düşüyor
13.bide zırhlı giysin hadi paralı bir oyuncu solucanlı full bide bide sakınma açsın bu arkadaş nasıl kesiyim onu buzda işlemiyor doru düzgün yanıma gelene kadar ben 100 candayım adam 30 , 20 canla beni kesiyor ya bune perhiz bune lahana turşusu?
14.Astronomik hasarlar , İlginç bir hayal gücü eseri yetenekler,Aşılamaz bir savunma ,maxsimum enerji bide arkada şifa oldumu ohh kebap

Burda içimden geleni söyledim Arkadaş Kimse kusura bakmasın benim görüşüm budur bu fikrim hayatta değişmez
1DEstan yazmış biri gene
2savaşçı aç sende
3büyüyle oynamayı bilmiyorsan biz ne yapalım
4ilginç ilk okul seviyesi hakaretler
vb
Hiç biri umrumda değil
Sadece izliyorum .....

Resim

“Savaşçı” sayfasına dön