WeSTerBrooK Geri Dönüyor...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
WeSTerBrook
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Deces Voix

WeSTerBrooK Geri Dönüyor...

Mesaj gönderen WeSTerBrook »

Öncelikle iyi günler arkadaşlar bırakmanın öncelikle sebeberi vardı lodos oldum carı dizdim sonra kpye çalışmak istedim arz oldum ve roraya girmek istedim 2 ay denetim aşaması olan SOL lonca ında durdum ve başkana tek başıma oldum için lonca da sıkıldım söyledim oylama yaptılar 4 evet 1 hayir aldım ve roanın başkanı 1 haýirın bile etkili olcak yüzünden giremedim ve 2 ay lonca siz gezdim ve oyunda 6 taane tilsimim ve dost bildiklerim arkamdan vurdu evet eski adım DİEXANOTHERXDAY o zamanlar lodos tüm ve arzda DieAnotherDay diye bayan savaşçı vardı hırsızlık yapıp benim yan carim sanan bütün arkadaslara sesleniyorum o benim yan çarın değildir şuanda oyuna donmus bulunuyorum herkeze bol item ve bol şans diliyorum...
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Re: WeSTerBrooK Geri Dönüyor...

Mesaj gönderen ANOTHER »

WeSTerBrook yazdı:Öncelikle iyi günler arkadaşlar bırakmanın öncelikle sebeberi vardı lodos oldum carı dizdim sonra kpye çalışmak istedim arz oldum ve roraya girmek istedim 2 ay denetim aşaması olan SOL lonca ında durdum ve başkana tek başıma oldum için lonca da sıkıldım söyledim oylama yaptılar 4 evet 1 hayir aldım ve roanın başkanı 1 haýirın bile etkili olcak yüzünden giremedim ve 2 ay lonca siz gezdim ve oyunda 6 taane tilsimim ve dost bildiklerim arkamdan vurdu evet eski adım DİEXANOTHERXDAY o zamanlar lodos tüm ve arzda DieAnotherDay diye bayan savaşçı vardı hırsızlık yapıp benim yan carim sanan bütün arkadaslara sesleniyorum o benim yan çarın değildir şuanda oyuna donmus bulunuyorum herkeze bol item ve bol şans diliyorum...
Senin o diexanotherxday dediğin bi kadın savascı sadece ANOTHER ve o da bnm eminönünde benden baaka another diye bayan savascı yoktur. Bunu herkes bilir. Sen eminönünde ilk geldiğinde beni görüp genel kanaldan herkea another olmus herkez özenti olmus gibi bikaç laf etmiştin. Buna şahitlik eden aow loncasından bi kaç arkadasta var. Buraya tartısma yaratmak için yazmıyorm sadece hakkında cıkan hırsızlık dedikodularını baskasının üzerine atmaya çalısarrak sadexe bu dedikoduları doğruluyorsun. Şu oyunun en eski oyuncularındanım ve benden baska another yok. İlk akla gelecek isim ben olacagım için bu konuda kimse ben sanmasın
ANOTHER
AYSİ
WeSTerBrook
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Deces Voix

Mesaj gönderen WeSTerBrook »

Ben seni biliyorum yani tanıyorum ama konusmuslumuz yok ismin dilaraydı bildiğim bende eski oyunculardanım ve seni kastetmiyorum senden önce benim 5 sene önce nickim DİExANOTHERxDAY dı ve Arz larda DieAnotherDay isimli bayan savaşçı vardı biraz detaylı olsan ismini verirdim sen olsaydın :l ve bu şahıs hırsızlık yapıp bu karakter yan çarın diyip nana tepki geliyordu kapiş ...
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

WeSTerBrook yazdı:Ben seni biliyorum yani tanıyorum ama konusmuslumuz yok ismin dilaraydı bildiğim bende eski oyunculardanım ve seni kastetmiyorum senden önce benim 5 sene önce nickim DİExANOTHERxDAY dı ve Arz larda DieAnotherDay isimli bayan savaşçı vardı biraz detaylı olsan ismini verirdim sen olsaydın :l ve bu şahıs hırsızlık yapıp bu karakter yan çarın diyip nana tepki geliyordu kapiş ...
Kimin 5 senelik kimin beta ismi mühim değil,) ayrıca konusmaların biraz seviyeli olursa sevinirim senden yaşça büyük olduğuma eminim. Olmasam bile karsındaki bi bayan. O zaman bu sorun senden kaynaklı çünkü çeteci mağaranın önünde hatırlarsan yazdgn seyleri banada söylemiştin. Üstüme alınmam çok normal o yüzden
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
xSHOCLEx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Uzun Yollara Devam

Mesaj gönderen xSHOCLEx »

Çok doğru...
xSHOCLEx, xSHoCLe, ISHOCLEI
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Öncelikle bir bayan ile nasıl konuşulacağını öğrenmeni tavsiye ederim. Bu şekilde saygısızca oyun içerisindende konuşup, adam gibi oyununu oynamayacak hiç geri dönme. Oyunda annesinden babasından terbiye almamış insan sayısı yeterince fazla.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön