Livexkıyıcı'dan Selamlar..
Livexkıyıcı'dan Selamlar..
Merhaba Arkadaşlar; Uzun Yıllar Sonra Oyunu Arada İndirip Giriyorum. Bu Süre Zarfında, Oyunun Tam Anlamıyla Ölmüş Ve Eskilerden Pek Kimsenin Kalmadığını Gördüm.. Yinede Buraya Yazmak İstedim, Belki Eski Tanıdıklardan Birilerini Görürüm Umuduyla, Yinede Herşeyin Hayırlısı Burdan Beni Tanıyan Tanımayan Herkese Tüm Meran'a Tekrardan Selamlarımı İletiyorum.. ALLAH'A Emanet Olun.. ""
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Livexkıyıcı'dan Selamlar..
Hoş Buldum Kardeşim..TabipYarbay yazdı: aleykumselam hos geldin.
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
A.Selam Hoşgeldın.. MERAN SEN GİDELİ AĞLAMIŞ DOSTUM 
Hoş Buldum Kardeşim. Aynen Valla Anası Bile Ağlamışbatuhan67645 yazdı:A.Selam Hoşgeldın.. MERAN SEN GİDELİ AĞLAMIŞ DOSTUM
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
AleykümSelam.