PARA
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
PARA
Arkadaslar suan elimde 1700 hsli buyucu met 2 3 m1 full savasci ve full sifacim var 460 m de param var ben bunu nasil artirabilirim bu karakterlerle yada yeni bolge cikicak diye elimdekileri satip parami stoklasam ?

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: PARA
Elinde olan nakit parayla uzuca m1-y2 bulduğun zaman al 20 30 m fark ile sat,
Oyunda en iyi para ticaret yaparak gelir. Ticaret yapabilmek için bütceye ihtiyac vardır. Küçük bütçe ile küçük ticaretler büyük bütçe ilede büyük ticaretler yapılır. Oyun içerisinde alımı-satımı kontrol et. Fiyatları öğren ve bu şekilde yolunu bulursun diye umut ediyorum
Başarılar dilerim
Oyunda en iyi para ticaret yaparak gelir. Ticaret yapabilmek için bütceye ihtiyac vardır. Küçük bütçe ile küçük ticaretler büyük bütçe ilede büyük ticaretler yapılır. Oyun içerisinde alımı-satımı kontrol et. Fiyatları öğren ve bu şekilde yolunu bulursun diye umut ediyorum
Başarılar dilerim
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

onerin icin tesekkur ederim dostum fakat bildigin gibi tilsim alim satimi kolay deildir 200 m siniri var bu yuzden insanlar surekli alim satim yapmaya cekiniyorlar ticaret icin maden alim satimi var aklimdaVezirx27 yazdı:Elinde olan nakit parayla uzuca m1-y2 bulduğun zaman al 20 30 m fark ile sat,
Başarılar dilerim

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bence nakit paran elinde kalsin yeni bölge gelirse ona göre değerlendirirsin bu zaman diliminde maden çekmeni öneririm

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
Elindekileri sat ticarete atla tilsim maden gibi al sat isi toplu maden alimda iyi para kaldirabilirsin.
Carpie Diem
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
e tabikide guzel sermayen oldumu yaparsin unutma para parayi ceker.aLqoHoLiqq yazdı:m1+100 m ye met 2 3 aldım ve daha sonra m1+140 m ye sattım tıcaret guzelmiş
Carpie Diem