Merhaba arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar ben bb3 almak istiyorum ama pek fazla param yok bb 2 ve y2 var pantalonu eksik 1 tane büyücüm var nasıl para kasabilirim ? BB3 ü takas ile alıcam yani 3 tane bb2 ve malzemesini verip bb3 alıcam para kasmak için taktik önerir misiniz ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Merhaba arkadaşlar.
Para kasmadaki en hızlı yol maden cekmektir bir o kadar da sıkıcıdır onerim lokman artırıcı alıp sivri adada maden cekemeni oneririm.

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Büyü Bozma III ve Büyü Bozma II kullanmış biri olarak söylüyorum,
Büyü Bozma II'yi kullanmaya devam et, işin içine şans girince Büyü Bozma III'ün üste üste bozmadığını biliyorum.
O yüzden ona gidipte 600m vericeğine 150m'lik tılsımla idare et, çoğu kezde bozuyor zaten
İyi eğlenceler.
Büyü Bozma II'yi kullanmaya devam et, işin içine şans girince Büyü Bozma III'ün üste üste bozmadığını biliyorum.
O yüzden ona gidipte 600m vericeğine 150m'lik tılsımla idare et, çoğu kezde bozuyor zaten
İyi eğlenceler.
1 tane savaşçı kas diyorsun yani ?Barbarosxhizir yazdı:Para kasmadaki en hızlı yol maden cekmektir bir o kadar da sıkıcıdır onerim lokman artırıcı alıp sivri adada maden cekemeni oneririm.
BB 3 kullananları gördüm bozmadığı olmuyorVezirx27 yazdı:Merhaba,
O yüzden ona gidipte 600m vericeğine 150m'lik tılsımla idare et, çoğu kezde bozuyor zaten![]()
İyi eğlenceler.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Lolopi yazdı:BB 3 kullananları gördüm bozmadığı olmuyorVezirx27 yazdı:Merhaba,
O yüzden ona gidipte 600m vericeğine 150m'lik tılsımla idare et, çoğu kezde bozuyor zaten![]()
İyi eğlenceler.Ama bb2 de bozmama ihtimali var
Büyü Bozma III Tılsımının'da kaçırma olasılığı bulunuyor. Ben düşüncemi paylaştım yinede karar sana ait
Para kasma konusunda ise Maden Şans Attırıcı alıp Maden çekebilirsin.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

1 savaşçıyi holde 49 yapmak 1 günü nü dahi almaz benceLolopi yazdı:1 tane savaşçı kas diyorsun yani ?Barbarosxhizir yazdı:Para kasmadaki en hızlı yol maden cekmektir bir o kadar da sıkıcıdır onerim lokman artırıcı alıp sivri adada maden cekemeni oneririm.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

1 savaşçıyi holde 49 yapmak 1 günü nü dahi almaz benceLolopi yazdı:1 tane savaşçı kas diyorsun yani ?Barbarosxhizir yazdı:Para kasmadaki en hızlı yol maden cekmektir bir o kadar da sıkıcıdır onerim lokman artırıcı alıp sivri adada maden cekemeni oneririm.

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
Merhaba holde akrep kuyusunda veya orumcek kuyusunda kas petit ve salgi dusurrursun ayriyetten onlardan dusen ganimetleri kasanin 2. bolumu bos olsun doldugu zaman git gonule sat oyle devam et sansin iyi gittimi petit ve salgi ayriyetten ganimetten gelen parayla BB3 de uretirsin simdiden kolay gelsin bol sans
Carpie Diem
Teşekkür ederim.TabipYarbay yazdı:Merhaba holde akrep kuyusunda veya orumcek kuyusunda kas petit ve salgi dusurrursun ayriyetten onlardan dusen ganimetleri kasanin 2. bolumu bos olsun doldugu zaman git gonule sat oyle devam et sansin iyi gittimi petit ve salgi ayriyetten ganimetten gelen parayla BB3 de uretirsin simdiden kolay gelsin bol sans