Çok uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim dönüşün vakti geldi sanırsam ki burdan eş dost hısım akraba tanıdık kim var kim yok herkese selam oyun ortamı umarım eskisi gibi eğlencelidir hala döndüğüme pişman olmam
Morduman
Geri Dönüş
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Geri Dönüş
Hayırlı olsun hoş geldin. Yardım gerekirse ben girmediğim için yardım edemem ama lonca aracılığıyla edebilirim. Bırakmadan önceki karakter adın neydi?

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Aleyküm Selam. Yeraltında az karşılaşmazdık seninle.MORDuMan yazdı:Çok uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim dönüşün vakti geldi sanırsam ki burdan eş dost hısım akraba tanıdık kim var kim yok herkese selam oyun ortamı umarım eskisi gibi eğlencelidir hala döndüğüme pişman olmam
Morduman
Eyvallah hoşbuldum yardımlık pek bi durum yok sanırsam ama düşünmen yeter teşekkür ederim dostumBarbarosxhizir yazdı:Hayırlı olsun hoş geldin. Yardım gerekirse ben girmediğim için yardım edemem ama lonca aracılığıyla edebilirim. Bırakmadan önceki karakter adın neydi?

Hatırladım kardeşim bi kurtulamıyoduk birbirimizdenacarrr yazdı:Aleyküm Selam. Yeraltında az karşılaşmazdık seninle.MORDuMan yazdı:Çok uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim dönüşün vakti geldi sanırsam ki burdan eş dost hısım akraba tanıdık kim var kim yok herkese selam oyun ortamı umarım eskisi gibi eğlencelidir hala döndüğüme pişman olmam
MordumanBaşlaman iyi olmuş iyi oyunda hala bi umut var.
![]()

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Gerektiğinde bu forum hesabına mesaj ararsın.MORDuMan yazdı:Eyvallah hoşbuldum yardımlık pek bi durum yok sanırsam ama düşünmen yeter teşekkür ederim dostumBarbarosxhizir yazdı:Hayırlı olsun hoş geldin. Yardım gerekirse ben girmediğim için yardım edemem ama lonca aracılığıyla edebilirim. Bırakmadan önceki karakter adın neydi?

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Gerektiğinde bu forum hesabına mesaj ararsın.MORDuMan yazdı:Eyvallah hoşbuldum yardımlık pek bi durum yok sanırsam ama düşünmen yeter teşekkür ederim dostumBarbarosxhizir yazdı:Hayırlı olsun hoş geldin. Yardım gerekirse ben girmediğim için yardım edemem ama lonca aracılığıyla edebilirim. Bırakmadan önceki karakter adın neydi?

eyvallah teşekkür ederim sağolasınBarbarosxhizir yazdı:Gerektiğinde bu forum hesabına mesaj ararsın.MORDuMan yazdı:Eyvallah hoşbuldum yardımlık pek bi durum yok sanırsam ama düşünmen yeter teşekkür ederim dostumBarbarosxhizir yazdı:Hayırlı olsun hoş geldin. Yardım gerekirse ben girmediğim için yardım edemem ama lonca aracılığıyla edebilirim. Bırakmadan önceki karakter adın neydi?

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
aleykumselam hos geldin gecen hafta senin gibi eski bi oyuncu arkadasimiz abimizde tekrar dondu demekki nekadarda biraksan aradan seneler gecse bile gene donus yolu acik.
Carpie Diem
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Gene vardır bi hayır.MORDuMan yazdı:Hatırladım kardeşim bi kurtulamıyoduk birbirimizdenacarrr yazdı:Aleyküm Selam. Yeraltında az karşılaşmazdık seninle.MORDuMan yazdı:Çok uzun zamandır gerçekleştirmek istediğim dönüşün vakti geldi sanırsam ki burdan eş dost hısım akraba tanıdık kim var kim yok herkese selam oyun ortamı umarım eskisi gibi eğlencelidir hala döndüğüme pişman olmam
MordumanBaşlaman iyi olmuş iyi oyunda hala bi umut var.
![]()
bak gene kesişti yollarımız