Demekki bir sey olcak guncelleme yok demediler yalvardim artik demekki bir sey var ki zamani gelince soylenicek dedi
BIR UMUT
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
BIR UMUT
viewtopic.php?f=100&t=132795
Demekki bir sey olcak guncelleme yok demediler yalvardim artik demekki bir sey var ki zamani gelince soylenicek dedi

- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Re: BIR UMUT
Tabi ki de bir şey var böyle kalmaz zaten ama ne zaman gelecek iste o sürpriz.

- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

ya yeterki gelsin bekleriz umut fakirin kamcisidir derlerMETANET yazdı:Tabi ki de bir şey var böyle kalmaz zaten ama ne zaman gelecek iste o sürpriz.![]()
![]()

Defalarca aralık ayında açıklama yapılacak dedim. Hala neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ? TTNET açıklamaya izin vermiyor,aralık ayında izin vericek.
WesTSooN
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

Aga bu bilgiye nereden ulastin aciklarmisintedashii yazdı:Defalarca aralık ayında açıklama yapılacak dedim. Hala neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ? TTNET açıklamaya izin vermiyor,aralık ayında izin vericek.

viewtopic.php?f=46&t=132744&start=10aLqoHoLiqq yazdı:Aga bu bilgiye nereden ulastin aciklarmisintedashii yazdı:Defalarca aralık ayında açıklama yapılacak dedim. Hala neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ? TTNET açıklamaya izin vermiyor,aralık ayında izin vericek.
WesTSooN
Bilginin kaynağı adamın bizzat kendisi bakarmısın woowww,başlık komedi olmuş sallayın kardeş abartmaya gerek yok.tedashii yazdı:viewtopic.php?f=46&t=132744&start=10aLqoHoLiqq yazdı:Aga bu bilgiye nereden ulastin aciklarmisintedashii yazdı:Defalarca aralık ayında açıklama yapılacak dedim. Hala neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ? TTNET açıklamaya izin vermiyor,aralık ayında izin vericek.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Önümüzdeki Sene'de ayni Cümleyi kurarsa buralarda SasirmaSparineus yazdı:2 yıl öncede aynı cümle,geçen yıl da aynı cümle kardeş.
Carpie Diem
Kardeş sürekli iletilerime yorum yapmak zorunda değilsin. İsteyen inanır isteyen inanmaz.. Hadi yolunaYemeLik yazdı:Bilginin kaynağı adamın bizzat kendisi bakarmısın woowww,başlık komedi olmuş sallayın kardeş abartmaya gerek yok.tedashii yazdı:viewtopic.php?f=46&t=132744&start=10aLqoHoLiqq yazdı:Aga bu bilgiye nereden ulastin aciklarmisintedashii yazdı:Defalarca aralık ayında açıklama yapılacak dedim. Hala neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ? TTNET açıklamaya izin vermiyor,aralık ayında izin vericek.
WesTSooN