Merhabalar;
Arkadaşlar uzun bir süredir herkez gibi oyunu uzaktan takip etmekteyim zaman zaman forum üzerinden bilgi ediniyorum çoğunuz gibi. Kendi düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.Şöyle konu konu ilerleyelim ne derseniz.
Oyunun hikayesi üzerinden gidelim. Araştırma yapan arkadaşlar bilir hikayenin devamı açısından son görevlerde yede yazılarda ekisklikler var. Oyuna kurgu bakımdan devam edilicek fakrlı bir bölge geliceği belli sırlar açısından. Bunun üzerinden gidiceksek. Ne zaman ne şekilde gelir bilemiyoruz bu kesin gözüyle bakıyoruz en azından bu açıdan.
Diğer maddeden yola çıkarsak. Oyuncuların çoğu ya oyunu bıraktı yada bırakıcak duruma geldi. Burda yönetim olarak acilen bir el atması lazım bence. Eski ortam ve oyuna sadık kullacılar kalmadı hepsi mazide kaldı. Bu durumda oyunun gelişmesi adına oyuna kesin olarak bir bölge yada eklenti gelmesi lazım.
Nasıl birşey gelir konusuna değenicek olursak. Şöyle değerlendirelim oyuncuları tekrar eskisi gibi bir araya getirmek için devasa dediğimiz şekilde birşeyler olması lazım diye düşünüyorum.
Gelelim ne zaman gelicek ve en merak uyandıran konusuna. Şuan forum üzerinden yada oyundan söylentilere bakıcak olucaksak. Fuar zamanı, Aralıkt'ta veya Ocak'ta gelicek diye bir söylenti dolaşıyor. Bu konuda şöyle değerlendirme yapmak istedim. Oyun coderleri en kısa zamanda bunla ilgili birşeyler yapmazsa yapımcılar bunun bilgisini vermezse. İlerde gelcek bir bölge dahi olursa oyuna bu kadar bağlanmış sahiplenen kullanıcaları bulamazlar diye düşünüyorum.
Şimdi teoriyi topluyacak olucaksak. En kısa dönem içerisinde önümüze birşeyler sunmazlarsa oyun rafa kaldırılır çocukları artık oynar diye düşünüyorum. Yönetimin yada her kimse bunla ilgili bütün silahlarını kullanmaları lazım bence.
Burdan kimseyi rencide etmek adına yazı bulunmadım düşünce ve fikirlerimi sundum. Bir yanlışım olduysa affola. İyi günler keyifli forumlar.
Yeni eklenti hk. (Teori Wol: 1 )
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gönül Dostları