Yeni Levellar ve Bölge Kapıda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Yeni Levellar ve Bölge Kapıda

Mesaj gönderen dret »

Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.

İyi kalın.
Kullanıcı avatarı
Goodmyhead58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Yeni Levellar ve Bölge Kapıda

Mesaj gönderen Goodmyhead58 »

dret yazdı:Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.

İyi kalın.
[youtube]http://youtu.be/3d8p0ZP66Zc[/youtube]
ııSUBZEROıı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Bir deli kuyuya taş atmış misali , Saf Demir ve Saf Tungsten fiyatları 100.000 liradan 1.000.000'a çıkacak :) :mrgreen: Diğer dediğin Binek satışı falan gelirse (ki gelmez) İstanbul Kıyamet Vakti'nin oyuncuları hızla oyunu bırakmaya başlayacaktır 8-)

[youtube]http://youtu.be/0_dXhUT2I3Q[/youtube]
En son BunudaBanlayin tarafından 23 Eki 2015 12:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşey :) Biliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor :) Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.

Resim
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

dret yazdı:Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.

İyi kalın.
Yöneticilerin test sunucusundan bilgi sırdıranları banladıklarını kabul edersek bu mübarek günde camiadan şutlanmamak için epey bir dua etmen gerekecek. Konu kesinlikle trolldur arkadaşlar. Değil safir boynuzlu at, katır bile getirmezler. Oyunun temasına hiç uymuyor.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

GWYNBLEIDD yazdı:

İyi kalın.
Yöneticilerin test sunucusundan bilgi sırdıranları banladıklarını kabul edersek bu mübarek günde camiadan şutlanmamak için epey bir dua etmen gerekecek. Konu kesinlikle trolldur arkadaşlar. Değil safir boynuzlu at, katır bile getirmezler. Oyunun temasına hiç uymuyor.
TROLL doldu buralar , sence bunları takmaya gerek var mı ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Resim

saklı köymüş Allah Allah hasbinallah ulan daha karaköy var heybeli ada var bari destekli sallayın . Al sana saklı köy
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Ulan saf demir 30 m olsa kimse ejder KK üretmez. Sunucuda kargaşa yaşanır. Sallayin da az sallayin.
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşey :) Biliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor :) Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.

Resim
Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön