Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.
İyi kalın.
Yeni Levellar ve Bölge Kapıda
- Goodmyhead58
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Yeni Levellar ve Bölge Kapıda
[youtube]http://youtu.be/3d8p0ZP66Zc[/youtube]dret yazdı:Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.
İyi kalın.
ııSUBZEROıı
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bir deli kuyuya taş atmış misali , Saf Demir ve Saf Tungsten fiyatları 100.000 liradan 1.000.000'a çıkacak
:mrgreen: Diğer dediğin Binek satışı falan gelirse (ki gelmez) İstanbul Kıyamet Vakti'nin oyuncuları hızla oyunu bırakmaya başlayacaktır 
[youtube]http://youtu.be/0_dXhUT2I3Q[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/0_dXhUT2I3Q[/youtube]
En son BunudaBanlayin tarafından 23 Eki 2015 12:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşey
Biliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor
Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.

Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşey

WesTSooN
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Yöneticilerin test sunucusundan bilgi sırdıranları banladıklarını kabul edersek bu mübarek günde camiadan şutlanmamak için epey bir dua etmen gerekecek. Konu kesinlikle trolldur arkadaşlar. Değil safir boynuzlu at, katır bile getirmezler. Oyunun temasına hiç uymuyor.dret yazdı:Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.
İyi kalın.
TROLL doldu buralar , sence bunları takmaya gerek var mı ?GWYNBLEIDD yazdı:Yöneticilerin test sunucusundan bilgi sırdıranları banladıklarını kabul edersek bu mübarek günde camiadan şutlanmamak için epey bir dua etmen gerekecek. Konu kesinlikle trolldur arkadaşlar. Değil safir boynuzlu at, katır bile getirmezler. Oyunun temasına hiç uymuyor.dret yazdı:Yeni bölgenin adı Saklı köy bu bölgenin gelmesiyle değerlenecek madenler ise saf Demir madeni ve saf tungsten tanesi 30 milyona kadar çıkabilecek stok yapmanız lehinizedir.başka madenlerde var fakat bunları kısıtlı imkanlarla öğrenebildin.. Bazı tılsımlar ÇÖP olacak yeni dev Güncelleme ile bunu söyleyebilirim. Başka bir bomba da oyuna gelecek devasa harita ile binek sisteminin gelecek olması. Bir tanesinin adını öğrendim safir Boynuzlu at yine boynuzu dükkandan parlatılabilecek ve dükkandan binek satışı yapılacak.şimdilik bu kadar bilgiye sahibim yeni bilgiler oldukça paylaşırım isteğe göre.troll konu değildir geliştirici ekipten biri komşum oluyor ondan öğrendim ve beni uyarmadı kimseye söyleme diye bende paylaşıyorum.
İyi kalın.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ulan saf demir 30 m olsa kimse ejder KK üretmez. Sunucuda kargaşa yaşanır. Sallayin da az sallayin.
Bu tarz bir çalışmayı yapmak 1 dakikamı dahi almayacaktırtedashii yazdı:Merhaba,
Şimdi attığım fotoğrafta hiçbir şekilde troll olmadığını söylemek isterim.Gerçi inanıp inanmamak size kalmış birşeyBiliyorsunuz İKV'de bilgi paylaşımı yasak ama geliştirici ekipten bizim halimizi anlayanlar da çıkıyor
Tüm konuşmayı atmasam ve bilgi veren kişinin adını gizlesem'de bunun bile bir "umut" olduğunu düşündüm. Konuşma tarihine dikkat etmenizi öneririm. İyi forumlar.