m1+kıyo zırh basıcam önerilerinizi alabilir miyim?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

m1+kıyo zırh basıcam önerilerinizi alabilir miyim?

Mesaj gönderen Retaliation »

Arkadaşlar büyücüme kıyamet asa bastım,parlattım.Junondan mor pant ve yüzük düşürmedim ama m1 basmadığım için acele etmek de istemedim hem çalışıyorumda akşamları bile nadir giriyorum.M1 ve kıyamet amplifikatör basmak için parayı nasıl elde etmeliyim (Maden dışında) ? Önerilerinizi bekliyorum.İyi forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: m1+kıyo zırh basıcam önerilerinizi alabilir miyim?

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Retaliation yazdı:Arkadaşlar büyücüme kıyamet asa bastım,parlattım.Junondan mor pant ve yüzük düşürmedim ama m1 basmadığım için acele etmek de istemedim hem çalışıyorumda akşamları bile nadir giriyorum.M1 ve kıyamet amplifikatör basmak için parayı nasıl elde etmeliyim (Maden dışında) ? Önerilerinizi bekliyorum.İyi forumlar
Elektrik hasarınız kayda değer ise holde takılmanızı tavsiye ederim güzel para kasılıyor.Ayrıca maden çekmeden biraz zor olur bence bazı boş anlarda madene yatın .Örneğin; 1 haftada sivri adada 5 ganoderma 15 sinek mantarı çekseniz (eminönü sunucusu piyasasına göre konuşuyorum) 60 m demektir.Bu 4 haftada 240 m yapar.düzenli bakmayalım 200 m diyelim biz ona.Güzel para :)
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Retaliation yazdı:Arkadaşlar büyücüme kıyamet asa bastım,parlattım.Junondan mor pant ve yüzük düşürmedim ama m1 basmadığım için acele etmek de istemedim hem çalışıyorumda akşamları bile nadir giriyorum.M1 ve kıyamet amplifikatör basmak için parayı nasıl elde etmeliyim (Maden dışında) ? Önerilerinizi bekliyorum.İyi forumlar
Oyunda tılsım adına hic bi şey ykmu veya varsa yaz bi iki bişey yazıcam
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

Öncelikle merhaba. Şunu önerebilirim bence zırh falan basma yani istediğin kadar m1 ve asan olsun eğer oyunda ortamın arkadaşların yoksa hasarın düşük olduğu için kimse seni gruba almayacaktır. Olurda bi hayırsevere rastlarsan o da senin şansın :) iyi oyunlar
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Kıyamet asa ile 1300 hs elektrik hasarım bulunmakta. Yeteneklerim elek ve ateş. Oyunda tanıdıklarım var birkaç kişi. Ama malumunuz oyunda önce tılsım sorarlar var dersiniz hs sorarlar beğenmezler. Bilmem başka sunucularda öyle mi ama eminönü sunucusunda böyle. Karşı karşıya geldim çünkü. Üretimi bu yüzden düşünüyorum. Birşey daha sormak istiyorum. Biliyoruz ki büyücü en zor eşya toplayan karakter. Eğer ki nucleus yüzük düşmesse yüzüksüz çt girebilir miyim?
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Evet girebilirsin hatta arkadaş çevren olursa güneş asa ile yine girersin örnek vereyim ben sifacimi 548 büyü şifa ile Gaffar atiyordum ve o şekilde fulledim. Para kasma işine gelince zaten az giriyor muşsun akrep felan kes demeyeceğim. En mantıklısı sivri adada maden çekmen ne kadar sıkıcı olsada
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zerstoren34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Çınar

Mesaj gönderen zerstoren34 »

yeraltında cinlerde kasmanı öneririm. Karakterini de madenci yaparsan, iridyum sık düştüğü için ve kimse satmadıgı için güzel fiyatlara satabilirsin iridyumu. cinlerde de çöp itemlerle güzel para kasılıyor hem hızlı hem fazla hasara gerek yok :)
TRprophecyTr
Zerstören
Zerschmeissen
Metzgermeister

“Genel Etkileşim” sayfasına dön