Merhaba Arkadaşlar İstanbul Kıyamet Vakti Oyununun CANLI Anlatımını Yapıp Hem Oyuna Yeni Başlayanlara Bilgi Hemde Oynayanlarla Eğlenmek İçin Bir YouTube Kanalı Açtık! Ve İlk Video'muzu Paylaştık! Lütfen Kanalımıza Abone Olunuz
Böyle bir oyun için yapılabilecek çalışmalar çok kısıtlı olduğundan işin zor.Kanalımıza göz atıp ilerde çekeceğin videolar hakkında fikir üretebilirsin.Takipteyim.
Çoook uzun zamandır beklediğim bişeydir. Umarım bu işin peşini bırakmassınız. Bir pentagaming vardı çok seviyordum o kanalı ikv videolarını kaldırmışlar. Oyuna yeni başlayan olmadığı için işe yararmı bilemiyorum ama tebrikler takipteyim
Takipteyim. Sanırım 1. seviyeden 49. seviyeye kadar görevleri tek tek yapıp anlatacaksın. Ayrıca bölgeleri de dahil edersin diye düşünüyorum. Yeni başlayanlara çok güzel bir rehber olacaktır eminim.
Her ne kadar yönetimin hazırladığı görev videoları olsada onların kullandığı karakterlerde özel efsunlu envanterler olduğundan her görevi tek başına yapabilmekte. Ama sen gruplar yardımıyla yaparsın diye düşündüğümden çok güzel olacağına eminim..