Büyücü ile para kasma taktiği önerin...
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Büyücü ile para kasma taktiği önerin...
:arrow: :arrow: Arkadaşlar 49 lvl büyücüm var sadece trans pant yok gerisi full (gözlük mor değil) y2+bb2 mevcut nerede daha rahat para kasarım :?: :?:
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Re: Büyücü ile para kasma taktiği önerin...
Maden çekerek, Akrep ve Örümcek keserek para kasa bilirsin, zaten çokta fazla bir seçenek yok.
İyi forumlar!
İyi forumlar!
Bir de Klorotoksin kasarak ama bu kadar dizmiş karakterle Klorotoksine gitmek ayıp olur 
-
GBdesign
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Hesabında tesla gözcü aktif ise aşağıdaki videolu anlatımda gösterdiğim üzere güvenli odada Xenotim kasabilirsin. Büyü bozma tılsımına bile ihtiyacın yok.
[youtube]http://youtu.be/SKsRwZbljIE[/youtube]
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

Ayrıca geçen sene bu konu üzerine bir çalışma hazırlamıştım. Aşağıdan ilgili anlatımlara göz atabilirsin;

- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Skill puanlarını söyleyebilir misin ?GBdesign yazdı:Hesabında tesla gözcü aktif ise aşağıdaki videolu anlatımda gösterdiğim üzere güvenli odada Xenotim kasabilirsin. Büyü bozma tılsımına bile ihtiyacın yok.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bayan suiksatçinin ve diğerlerinin yeri hep sabit dimi ?GWYNBLEIDD yazdı:Ayrıca geçen sene bu konu üzerine bir çalışma hazırlamıştım. Aşağıdan ilgili anlatımlara göz atabilirsin;
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

Evet, slotların yerleri haritada belirtildiği üzere sabittir. Ancak hareket halinde oldukları için açıklamalara dikkat ederek kesim yapmalısın.
Konsantrasyon yeteneğine 15 vermek şartıyla çift yetenek elektrik-buz yapabilirsin. Ayrıca Meditasyon ve Tesla Küresi yeteneklerinin puanları 1 olmalı.
Konsantrasyon yeteneğine 15 vermek şartıyla çift yetenek elektrik-buz yapabilirsin. Ayrıca Meditasyon ve Tesla Küresi yeteneklerinin puanları 1 olmalı.
En son GWYNBLEIDD tarafından 08 Eki 2015 19:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Teşekkür ederim...GWYNBLEIDD yazdı:Evet, slotların yerleri haritada belirtildiği üzere sabittir. Ancak hareket halinde oldukları için açıklamalara dikkat ederek kesim yapmalısın.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Herkes ırkla uraşamaz ama zor gelir bi hatada zaten direk ölüyorsun ırk kesmenin en ii şekli bana 2 kişi beraber kasmasıdır böyle kasmada daha cok xeno alma şans oluyor
Y2 bb 2 var bence git o bb2 elek ll le takasla ustunese para alırsın medi 15 yap git böcek kes
Y2 bb 2 var bence git o bb2 elek ll le takasla ustunese para alırsın medi 15 yap git böcek kes
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?