dogrumu aceba...
- Remzitekin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Vatan Tek Bayrak
dogrumu aceba...
son aldıgım duyumlara gore sobee nın anlasması 2017 yılında ttnet ıle bıtıyormus yanı bu anlasma bttı zaman bu oyundamı kapanacak bılgısı olan ltfen yazarmı hos kapanması da ıyı olur senelrce oynuyorz sıkıldık burakalım artık dıyoruz ama gerı baslıyoruz yanı kesın bır bılgı vermenızı rıca edyorum yonetımden......
Adı Bende Saklı
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: dogrumu aceba...
bu gunlerde herkes kahinlige kollari sivamis kimisi der yenilik 15 aralik kimisi der 25 aralik kimiside oyun yil sonu fisi cekecekler takma sen akisina birak gun dogmadan neler dogar bitersede bitsin ucunda olum yokya
Yönetiminde bu konuyada cevap vereceginide Sanmiyorum.
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Aynen haklısın kankaTabipYarbay yazdı: bu gunlerde herkes kahinlige kollari sivamis kimisi der yenilik 15 aralik kimisi der 25 aralik kimiside oyun yil sonu fisi cekecekler takma sen akisina birak gun dogmadan neler dogar bitersede bitsin ucunda olum yokya![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Haklıyım ya kendi olayıma gene kendi gözümle bakıyorum,gene ben haklıyım...
2010'dan beri her sene söylenir o,şu zaman bitecek anlaşma felan diye.Senelik Sözleşmeler yani anlayacağın.15 Aralık 2015 de bitiyor asıl sözleşme sanırım.
2010'dan beri her sene söylenir o,şu zaman bitecek anlaşma felan diye.Senelik Sözleşmeler yani anlayacağın.15 Aralık 2015 de bitiyor asıl sözleşme sanırım.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Adam haklı beyler :shock:
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Üstüne düşülse dünyada adı geçer bu oyunun kapanması bir kenara dursun 

Afanesiyevo
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Zor kardeşim bu gidişatlakurtcuozii yazdı:Üstüne düşülse dünyada adı geçer bu oyunun kapanması bir kenara dursun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Bu tarz onlarca oyun varken nasıl geçmesini umuyorsun? RPG isteyen dota,lol oynar,ikv tarzı isteyen metin 2 gibi oyunlar oynar.Bitti o iş.ICF tüm dünya da ses getirecekti ki ilk çıktığında Dünya da ilk olduğu için yabancı oyuncular bile gelmişti,sonra ilgilenmediler o da bitti.kurtcuozii yazdı:Üstüne düşülse dünyada adı geçer bu oyunun kapanması bir kenara dursun

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Haklısın elbet.Lakin Metin 2 , Cengiz Han 2 ve Silkroad vs vs. tarzı oyunlar bir kenara dursun İstanbul Kıyamet Vaktinin kendine has bir duruşu vardı.Üstüne hiç düşülmedi olduğu yerde saydı çünkü yatırım yapılacak para gözden çıkarılmak istenmedi.Gerçekçi bir yapısı ve tasarımı var bence bu camianın.Hikaye bile kendine özel tamamen tarihi kültürümüzün bir parçasını yansıtıyordu.Metin 2 tarzı oyunların grafik ve oyun içi görünümü beni sarmıyor açıkcası.Sparineus yazdı:Bu tarz onlarca oyun varken nasıl geçmesini umuyorsun? RPG isteyen dota,lol oynar,ikv tarzı isteyen metin 2 gibi oyunlar oynar.Bitti o iş.ICF tüm dünya da ses getirecekti ki ilk çıktığında Dünya da ilk olduğu için yabancı oyuncular bile gelmişti,sonra ilgilenmediler o da bitti.kurtcuozii yazdı:Üstüne düşülse dünyada adı geçer bu oyunun kapanması bir kenara dursun
Yine de umudunuzu yitirmeyin.

Afanesiyevo