Arkadaşlar sizinLe birşey paylaşmak istiyorum... Ben görev yapmayı sevmeyen biriyim ama gerekLi olan bi kaç görevi yapmak zorundayım Yeşil Hidra görevinde bunLardan biri arkadaşlarımLa grubu topLadık ve yeşiL hidrayı kesmek için yoLa koyuLduk yakLaşık oLarak 14 kişiydik ve soLucanda da 2-3 arkadaş ve 1 grup Lodos bizimLe beraber Yeşile gelmek istedi hep beraber yeşiLe gittik ve kesmeye başLadık 20 canı kaLmıştıki Lodoslardan biri yeşile çifteyLe vurdu yeşil ona yöneldi bu deparlardı biz son adan yeşili tuttuk kesmeye devam ettik canı 18lerdeyken aynı kişi yeniden daLdı biz yine kurtadık bu kişi bi kaç kez daha denedi ve sonunda başardı yeşil tam öLecekken bu kaçırdı Lodoslarda bizimle yeşile dalarken o kişinin yeşiLi neden kaçırdığını anLayamadım çünkü dalmadan önce en az 10 kere herkez daLsın herkesin görevi oLacak ve burdan herkes birlikte görevi tesLim etmeye gidecek demiştim şimdi size soruyorum bu kişi neden böyLe bir şey yapmıştır sonuçta insanların beddualarını yemek çok kötü bir şey insanların küfürlerine mağruz kaLmakta aynı şekiLde şimdi o kişiye soruyorum anan bacın hatta 7 süLalen insanların ağzındayken mutLumu oLdun ?? adam gibi görevim var deseydin yardım etmicekmiydik orda 20 kişi varsa hepsinin görevi vardı zaten ama kesmedik yeşiLi herkez dağıLdı onunda görevi oLmadı böyLece acaba mutLu oLdumu ??
Efelerxgamsız, Efelerxgamsız, Bygamsız
Neden Çekemiyorsunuz anLamıyorum !!!
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Neden Çekemiyorsunuz anLamıyorum !!!
Efelerxgamsız
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik