Yöneticiler size sesleniyorum sancak sunucusu birkaç aydır bu kadar rezil, bu kadar ergen, bu kadar aşağılık, bu kadar kendine saygısız, bu kadar kişinin kendine yaratılışına inkar gibi görgüsüz #@!?, hiç bu kadar küfür kelimeleri kullanılmamıştır çok rahatsız olduğum icin bu konuyu açtım GM ler yöneticiler sizinde oyuna müdahaleniz olmalı arada oyuna girin küfürler ve insanları rencide eden sözler olduğun da geçici ban atın siz 3 yada 5 gün sus veriyorsunuz oysa başka hesaptan sövmelerine devam ediyor yada asıl hesabından değilde yedek hesaptan sövüyorlar sizler yöneticiler aciz siniz bu konuda müdahale etmiyorsunuz.. Lütfen bir çözüm üretin oyuna seviye getirin ben bir bayanım ve rahatsız oluyorum bu durumdan
insana sövmek küfretmek kişinin en aciz en aşağılık en seviyesi düşük halidir neden mi? söven kişi acizliğini kendinin ezilmiş, bitik, çaresizlik ten sövmeye başlamasıdır söven kişi çaresiz kişiliğini çevresine kanıtlayamayan zayıf insanlardır.
Sunucu Sancak
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Sunucu Sancak
ne yazıkki bu her sunucuda olan şeyler örneğin adami klan savaşında kestigim için küfür eden bile var şikayet ediyorum foto çekip gerekli birime yolluyorum obur gün gene konuşuyor susturma bile almıyor hızlı desteğe soruyorum şikayet et ve yasakla diyip dalga geçiyor. Oyunda 12 -yaş çok var.
Carpie Diem
Re: Sunucu Sancak
Selam Carine;
Bu gibi durumlarla karşı karşıya kaldığınız zaman, ilgili kullanıcıyı oyun içerisinden şikayet etmeniz yeterlidir. Akabinde şikayetiniz sisteme düşecek ve şikayet numarasına göre ilgili birim tarafından incelenerek cezai işlem uygulanacaktır. Sunucuda bu tür küfürlü tartışmaların yoğun olarak yaşanması halinde, durum üst birimlere iletilmektedir ve sizin de bahsettiğiniz gibi üst birimler birebir müdahil olmaktadır. Bilginize sunarım.
İyi forumlar.
Bu gibi durumlarla karşı karşıya kaldığınız zaman, ilgili kullanıcıyı oyun içerisinden şikayet etmeniz yeterlidir. Akabinde şikayetiniz sisteme düşecek ve şikayet numarasına göre ilgili birim tarafından incelenerek cezai işlem uygulanacaktır. Sunucuda bu tür küfürlü tartışmaların yoğun olarak yaşanması halinde, durum üst birimlere iletilmektedir ve sizin de bahsettiğiniz gibi üst birimler birebir müdahil olmaktadır. Bilginize sunarım.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!