AKİK Hk.
Re: AKİK Hk.
Merhaba
Öncelikle Böyle basit soruları oyundan da sorabilirsiniz akık madenin kalsedon madenınden cıkmaktadır eminönü bölgesindedir bu maden
iyi forumlar
Öncelikle Böyle basit soruları oyundan da sorabilirsiniz akık madenin kalsedon madenınden cıkmaktadır eminönü bölgesindedir bu maden
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Arkadaş oyunda soracağımda.. Perşembe günü zembekoğlu tarafından sebepsiz olarak susturuldum.. Naısl sorabilirim 
ahahahahah .d
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Saçmalama.deli34 yazdı:Arkadaş yanlış bilgi vermiş ,Akik madeni akça agaç odunundan çıkmaktadır.
Akik bir taştır ve Kuyumcu yani Sarraflar onu çıkartır.
Taşların ağaçlarda yetiştiğini düşünsenize...
Nasreddin Hoca fıkrası geldi aklıma.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ya hocam k.b ama sana sinir oluyorum neden yönetici gibi cvp verme gereği duyuosunkiSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
MerhabaSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
Senin gelmişini geçmişi ziyaret edeceğim.Yeter artık GM gibi,forum yetkilisi gibi yazı yazmayın.İyi oyunlar.Allah bin belanı versin mi vermesin mi? Sen düşün artık.İmzana da sana selamlar.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ben seviyemi bozmayacağım ama gerçekten merak uyandırmaması elde değil Developer yada Game Master olmayamı özeniyorsun. bu şekilde cevap vererek karşıya saygıdan çok daha bi bilginlik bi yükseklik havası vermeye çalışıyor gibi gözükmektesin haberin olsun. İyi forumlarSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

birincisi evet özenti duyuyorum bu sizi neden kasıyor ikıncısıne gelince biri yardım isteyince gecip bakmassınız sonra o konunun üzerinden saatler gecince cevap verenlere laf atarsınız üzülüyorum sizlere sadeceCanceazi yazdı:ben seviyemi bozmayacağım ama gerçekten merak uyandırmaması elde değil Developer yada Game Master olmayamı özeniyorsun. bu şekilde cevap vererek karşıya saygıdan çok daha bi bilginlik bi yükseklik havası vermeye çalışıyor gibi gözükmektesin haberin olsun. İyi forumlarSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..