İSTANBUL SAÇMALIK VAKTİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

İSTANBUL SAÇMALIK VAKTİ

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Aylardır sancak sunucusunda mantar ve jadeit madenine 49 lvl karekterler çekip macro yazılımla maden çeken birisi veya birileri var. Duyduğum kadarı ile diğer sunuculardada aynı problem yaşanmakta. Kaç kere şikayet etsekte bir çözüm üretilmedi. Çok mu zor ya bu giren karekterleri tespit edip aynı ipden girilen tüm hesaplara sınırsız bloke atmak. Madenini emekle çekip oyunda birşeyler üreten kişilere küfür ya bu yaptığınız. Oyun eskisi gibi kazandırmıyor bunun biz oyuncularda farkındayız. Fakat bunun tek sorumlusu ve suçlusu oyun yönetimidir. Oyunla az biraz ilgilenseniz bunların hiç birisi olmazdı. Geçmişi değiştiremeyiz tabi ki ondan uzatmıyacağım. Demek istediğim ya bu oyunla adam akıllı ilgilenin yada biz beceremiyoruz deyip kapatın gidin böyle saçmalık olmaz...
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: İSTANBUL SAÇMALIK VAKTİ

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

o programlar çok yayginlasti kardeşim şikayet edince banlaniyor ama hangi birini edelim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

Macro kullanimi yasaktir falan diyolar hepsi boş.
Neymiş ilk kullanimda uyari amacli 3gun ban atiyolarmis adam yasak oldugunu bile bile macro kullaniyor ne uyarisi ?
Kuklacida macro ile kp kasanlar cok ve bir cok kisi tarafindan video atilmasina ragmen hala sinirsiz ban yemedi dedigin gibi Kuklaci'da Vitamin loncasi da bu sekilde maden cekiyor ama yonetimin umrunda degil.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Yönetimin her konuda olduğu gibi bu konuda da son derece kötü olduğu her yerden belli oluyor. Kuklacı sunucusunda kaç defa macro ile çık gir yapan karakterleri şikayet ettik ama 3 gün banla kurtuldu hepsi.Biz küfür etsek direk 14 gün banı yapıştırırlar. Yönetim böyle yapanlara ağır bir ceza uygulamadığı sürece bu macro kullanımı her yerde olucak.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

DescriptionS yazdı:Macro kullanimi yasaktir falan diyolar hepsi boş.
Neymiş ilk kullanimda uyari amacli 3gun ban atiyolarmis adam yasak oldugunu bile bile macro kullaniyor ne uyarisi ?
Kuklacida macro ile kp kasanlar cok ve bir cok kisi tarafindan video atilmasina ragmen hala sinirsiz ban yemedi dedigin gibi Kuklaci'da Vitamin loncasi da bu sekilde maden cekiyor ama yonetimin umrunda degil.
+makro ile maden çekenlerde işlem uzun sürüyor ta ki toplanan malzemelerin kullanılan bir karaktere aktarılması beklenene kadar mastika loncası klansız olarak bu işlemi yapıyordu 4ay sürdü ban yemeleri :)
+makro ile kp kasanlarda ise arkadaşlar hızlı hızlı "1 "1 yapmayı sevdiklerini söylüyorlar ama oyuna giren 0 karizmalı karakterlere skill süresi yettiği kadar vuruyorlar :D
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ağır cazalar gelmedikçe bu olaylar böyle devam eder. 3 gün ban atsan ne olcak adam 3 gün sonra yine çekiyor. ki maden çarları genelde 1 üyelikte 1 tane oluyor adamın 100 üyeliği var birine atsan nolur ki. İpsinden girilen tüm üyeliklere sınırsız banı çakıcan ana karekteride gidicek. Bak birisi daha cesaret edebilyormu.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musallat123 »

Maden mi keşke sadece maden olsa, Kuralak Kasandıra Tural isimli charların hepsi macro ile mareşal oldular forumda haftalarca konu açtık ama hiç müdahale edilmedi. Aynı şahıs örümcek çukurunda makro ile LP kasarak şu an oyundaki en yüksek LP'ye haksız bir yolla sahip

:arrow: viewtopic.php?f=32&t=109101

Burada da itiraf ediyor :[/b]

Resim
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

musallat123 yazdı:Maden mi keşke sadece maden olsa, Kuralak Kasandıra Tural isimli charların hepsi macro ile mareşal oldular forumda haftalarca konu açtık ama hiç müdahale edilmedi. Aynı şahıs örümcek çukurunda makro ile LP kasarak şu an oyundaki en yüksek LP'ye haksız bir yolla sahip

Resim

O verdiği pişkince cevabın tek sebebi ceza sisteminin yetersiz hatta hiçe yakın olması.
Resim
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
NoThingToLosee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen NoThingToLosee »

Arkadaşlar Rahatsız oldugunuz bir konu varsa eğer video çekiniz ,telefon vs cekilen fotoğraf videolar kabul edilmez. vereceğim siteden istediğiniz zaman fotoğraf video çekebilirsiniz sadece oyunun boyutunu değiştirmeniz yeterlidir .. http://www.bandicam.com/
  • Resim
    ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

xReNaRDox yazdı:
musallat123 yazdı:Maden mi keşke sadece maden olsa, Kuralak Kasandıra Tural isimli charların hepsi macro ile mareşal oldular forumda haftalarca konu açtık ama hiç müdahale edilmedi. Aynı şahıs örümcek çukurunda makro ile LP kasarak şu an oyundaki en yüksek LP'ye haksız bir yolla sahip

[img]http://fs2.directupload.net/images/150918/xfrttgqt.jpg
[/img]

O verdiği pişkince cevabın tek sebebi ceza sisteminin yetersiz hatta hiçe yakın olması.

Ceza sistemi aynen yok gibi link konusunu okudum şaşırdım 2013 oynamadığım icin oyunun en yuksek lp kişi meğer koca bi yalanmış
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön