sunucu en iyi şifacı kim ?
- legendxdogukan
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
sunucu en iyi şifacı kim ?
arkdaslar sancak sunucu en iyi şifacı kim dir . hasar ve şifa bilgisi olarak belrıstın
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
Re: sunucu en iyi şifacı kim ?
HaSaR olarak feNa sayıLmam aMa Şİfa basMaDa eN iyiLeRDen deqiLim
iTemLeRBüyük sahra plevne pant 49 lwl , Mesmer plevne eld 47 lwl arsenikli ardannerler sopa 41 lwl (Nötron plevne sopa 45 lwl) KehribarLı estergon ceket 38 lwl Kehribarlı tora tora ayak 41 lwl digerleri hasar saldırı takıLaR
iTemLeRBüyük sahra plevne pant 49 lwl , Mesmer plevne eld 47 lwl arsenikli ardannerler sopa 41 lwl (Nötron plevne sopa 45 lwl) KehribarLı estergon ceket 38 lwl Kehribarlı tora tora ayak 41 lwl digerleri hasar saldırı takıLaR
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
şifa basmada en iyilerden biri Atabeyxkomutan yani uğur abidir üstü ibnisina ve elinde asabı var
#DirenİKV
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
loncamdan diye demiyorum Rowxwolf'u tek geçerim 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Yaratık kesmek açısından Davutu tek geçerim:)
Şifa - şifa ws sinde kendimi yazmayacak olsam Orhanbey derim...Not: Hidra öncesi yenemediğim yoktu...
Klanda -Er Meydandında şifa basma adına değilde grubunu en iyi toparlama adına şimdilerde Davut biraz daha eskiden Trxmanyak - 49 İlk zamanlarında da Ben:)
Not: Kendini yazmış böbürleniyor diyecekler olabilir..Bunlar benim görüşüm yan yana oynamadığım bir sürü şifacı dostum var onlar da belki daha iyidir tabi:)
Şifa - şifa ws sinde kendimi yazmayacak olsam Orhanbey derim...Not: Hidra öncesi yenemediğim yoktu...
Klanda -Er Meydandında şifa basma adına değilde grubunu en iyi toparlama adına şimdilerde Davut biraz daha eskiden Trxmanyak - 49 İlk zamanlarında da Ben:)
Not: Kendini yazmış böbürleniyor diyecekler olabilir..Bunlar benim görüşüm yan yana oynamadığım bir sürü şifacı dostum var onlar da belki daha iyidir tabi:)
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
MasTR yazdı:Yaratık kesmek açısından Davutu tek geçerim:)
Şifa hocam benim
Geri Basn La Sedatı Unuttunuz Şifa Yönünden Tkxxmanyak Derim :mrgreen:

sınıf sınıf değerlendirelim
Yaratıkda =======> Viktoriaxbuse (görceksiniz)
Ws'de =======> Rowxberru (o bi kesin)
Klanda =======> Fırtınaxfire (Kasarsa kesin)
nedenleride yazıyım buse bnm taktiklerimi öğrendi sunucudada çoğu insan bilir yaratık kesme hakkında baya bilgiye sahibim o yüzden buse
ws de neden berru çünkü wsde taktik geliştirip değiştirebiliyor kendine özgü taktikler yapabilir ve ona karşı olan taktikleri çözebilir bnm ws taktiğimden dolayı oradan aklımda kaldı çok zorlamışdı
emde neden fire çünkü büyücü kullanamsını iyi biliyor o yüzden güsel kaçabiliyor azimli ve çooook şanslı olduğu için hep dört ayak üstüne düşüyor yaptıkları ile öldürtmüo ve ölmüyor
Yaratıkda =======> Viktoriaxbuse (görceksiniz)
Ws'de =======> Rowxberru (o bi kesin)
Klanda =======> Fırtınaxfire (Kasarsa kesin)
nedenleride yazıyım buse bnm taktiklerimi öğrendi sunucudada çoğu insan bilir yaratık kesme hakkında baya bilgiye sahibim o yüzden buse
ws de neden berru çünkü wsde taktik geliştirip değiştirebiliyor kendine özgü taktikler yapabilir ve ona karşı olan taktikleri çözebilir bnm ws taktiğimden dolayı oradan aklımda kaldı çok zorlamışdı
emde neden fire çünkü büyücü kullanamsını iyi biliyor o yüzden güsel kaçabiliyor azimli ve çooook şanslı olduğu için hep dört ayak üstüne düşüyor yaptıkları ile öldürtmüo ve ölmüyor

________________________________________________________________________________
Vs De==> Lannetşifa Ve Yeniçerixmaster.
Em'de ==> Tkxxmanyak
Yaratık konusunda ==>Yeniçerixdadawa
Em'de ==> Tkxxmanyak
Yaratık konusunda ==>Yeniçerixdadawa