Merhaba arkadaşlar. Umarım artık buradan bu soruna yardım edecek birini bulabilirm. Oyun içi ESC tuşunun altındaki é tuşu çalışmıyor.En yakın hedefi seçmesi gerekiyor fakat hiçbir şekilde çalışmıyor.Oyun dışı bu tuş klavyede normal bir şekilde çalışıyor lütfen sormayın.
Daha önceden başına gelen birisi var ise yardımcı olabilir mi nasıl hallolacak bu?
é tuşunun oyun içerisinde yakın hedefi seçmemesi
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
é tuşunun oyun içerisinde yakın hedefi seçmemesi

Afanesiyevo
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
Re: é tuşunun oyun içerisinde yakın hedefi seçmemesi
Konu güncel. Bu sorunumla ilgili malesef hiçbiryerde çözüm bulamadım.Benim amacım format atmadan bir çözüm bulabilmek.

Afanesiyevo
Merhaba;
Bahsettiğiniz sorun işletim sistemi ve oyunun uyuşmazlığından kaynaklanmaktadır.Sorunun giderilmesinin tek yolu mevcut işletim sisteminizi kaldırıp yeni işletim sistemi kurmanızdır.
Lenovo Y550, Lenovo Y-850 laptoplarımda aynı sorunla bende karşılaşmıştım.Gerek ekran gerek klavye driverlarini kontrol ettim kaldirip tekrar kurdum,sanal klavye ile denedim fakat e tusunu hicbir sekilde ikvye algilatamadim.Elimden gelen her türlü yolu denememe rağmen sorun çözülmedi.İşletim sistemini kaldırıp kurduğumda sorunsuz bir şekilde çalıştı.
tabi tüm bunları yapmak yerine,bu oyunu birakman icin bir idaret de olabilir tervih senin
Bahsettiğiniz sorun işletim sistemi ve oyunun uyuşmazlığından kaynaklanmaktadır.Sorunun giderilmesinin tek yolu mevcut işletim sisteminizi kaldırıp yeni işletim sistemi kurmanızdır.
Lenovo Y550, Lenovo Y-850 laptoplarımda aynı sorunla bende karşılaşmıştım.Gerek ekran gerek klavye driverlarini kontrol ettim kaldirip tekrar kurdum,sanal klavye ile denedim fakat e tusunu hicbir sekilde ikvye algilatamadim.Elimden gelen her türlü yolu denememe rağmen sorun çözülmedi.İşletim sistemini kaldırıp kurduğumda sorunsuz bir şekilde çalıştı.
tabi tüm bunları yapmak yerine,bu oyunu birakman icin bir idaret de olabilir tervih senin
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucu format atıp işletim sistemini değiştirmekten başka bir çare olmadığının farkına vardım. Konu kilitlenebilir.Mrreotai yazdı:Merhaba;

Afanesiyevo